Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 


bij sommige reactie zijn i.v.m. de privacy alleen de initialen gebruikt.


Beste Robert,

Bij deze onze hartelijke dank voor de begeleiding bij de afscheidsceremonie van G.M. Jouw draaiboek was compleet en alles verliep op rolletjes.

Alles klopte zoals van tevoren afgesproken ook de communicatie met Coen Kramer.

Nogmaals dank, mede namens R. en S.

hartelijke groet

H.S.

==================

Beste Robert,

Heel veel dank voor de persoonlijke, ongedwongen, grappige, respectvolle, bescheiden, oprechte en professionele bijdrage aan het allerlaatste afscheid van onze moeder.

We hebben het met elkaar gedaan, dat geeft mij een goed gevoel.

heel veel dank voor het verbinden van ons allemaal!

Tineke.

=================

Beste Robert,

Heel hartelijk dank voor jouw inbreng en begeleiding de afgelopen dagen en vandaag bij het afscheid in het bijzonder. Iedereen vond het een fijn en mooi afscheid.

Hartelijke groet, namens de gehele familie: Martijn.

======================

Beste Robert,

Heel hartelijk dank voor de fijn luchtige begeleiding van de uitvaart van onze moeder.

Harry

======================

Op 7 januari mocht ik de afscheidsceremonie leiden van Leni Hartveld; zij overleed na een slopende ziekte. Ik kende Leni goed; als directeur van een basisschool heb ik haar als leerkracht benoemd en vele jaren enorm fijn met haar samengewerkt. Twee dagen voor haar overlijden, had zij aan haar zus bekend gevraagd of zij mij wilde benaderen om de ceremonie te leiden. Hoe bijzonder. Samen met de familie hebben we in een schitterende en emotionele ceremonie  afscheid van haar genomen.

ik ontving de volgende reacties:

Hoi Robert, Wat heb je de dienst van Leni ontzettend mooi geleid gisteren. Ik was ontzettend geraakt door jouw persoonlijke en lieve manier van spreken over haar. Wat fijn dat je dat hebt willen doen, want dat lijkt me niet makkelijk als je iemand kent. Heel bijzonder. Veel liefs, E.M.

dag Robert,

Wat een prachtig, betrokken, rustige, goed lopende en liefdevolle dienst voor Leni. Het heeft op heel veel mensen een enorme indruk gemaakt. Niets dan lof, vooral voor voor het leiden van dit toch erg verdrientige afscheid. Heel veel dank! C.B.

Dag Robert,

We zitten na te praten over het warme afscheid van Leni en hebben het fijn gevonden op welke  wijze jij de leiding hebt genomen en alles passend hebt verwoord. Heel veel dank  daarvoor.   J & A

Hoi Robert, Jij hebt er een waardig afscheid van gemaakt voor Leni, dankjewel. N.B.

Hallo Robert, ik wilde nog even zeggen dat ik het gisteren een mooi afscheid vond voor Leni. Jij doet dit goed en met zoveel rust, respect en zorg. Alles klopte, de muziek, de foto's en jouw woorden. Prachtig! T.M.

Hoi Robert. Het was mooi! Super goed gedaan. een waardig afscheid. K.K.

 ************************************************

Beste Robert,

Ik ben zeer  tevreden met het afscheid van mijn moeder, dit ook mede door jouw toespraak, die je prachtig en in eer gegeven hebt met een fijne gepaste touch humor namens ons waar mijn mom echt om gaf.  Hiermee bedoel ik het stukje waar jij verwoordde dat mijn zoon het mooiste was wat haar ov erewam en je mijn vader bij betrokken hebt en zij er boven het nog over zullen hebben en jij mijn zoon aankeek wat mooi warm en persoonlijk was. Dit vonden we heel mooi.

Jij hebt mij zeer fijn begeleid en dankzij jou heb ik zelfs een toespraak gehouden.; ik ben hier zeer trots op mezelf nu. Mijn zoon gaf toen al aan hoe rustig en zo fijn je hierin beleid wordt.

Kortom jouw goede en fijne begeleiding en toespraak was als gewenst en heb je heel mooi verwoord en gebracht boven alle verwachtingen. Top. Dit alles heeft ons heel veel steun gegeven.

Hartelijk dank, mede namens mijn zoon Dominik.  Jacqueline van der Linden.

****************************************************

Beste Robert,

Ik jou mede namens de familie bedanken voor de manier waarop je het afscheid van mijn vader hebt begeleid.. Jij hebt de verschillende teksten en muziek op een rustige en mooie wijze aan elkaar gepraat. Het gedicht " de Dokter " was een passend slot van e ceremonie.
We hebben veel warme en positieve reacties gehad. Voor ons was het een erg mooi afscheid; het was een afscheid passend bij mijn vader.

Nogmaals heel veel dank daarvoor.
Met vriendelijke groet
T.A.

****************************************************

Beste Robert,

Na het overlijden van mijn vader zochten we iemand die op een mooie, passende manier de herdenkingsdienst kon leiden. Voorafgaande aan de ceremonie bood je een luisterend oor. Al direct voelden wij ons bij je op ons gemak en hadden er vertrouwen in dat we ons verhaal bij jou kwijt konden.

Robert, je hebt ervoor gezorgd dat we papa konden herdenken zoals hij was. Je hebt zijn leven prachtig weergegeven en we voelden daardoor zijn aanwezigheid.

Duizendmaal dank daarvoor.

Mandy van Teffelen.

***************************************************

Beste Robert,

Bij deze willen wij je enorm bedanken voor de prachtige verzorging en begeleiding van de crematie van onze zwager. Het geheel kwam zeer professioneel en toch persoonlijk over. Wij hebben de laatste tijd helaas diverse crematies meegemaakt; wat betreft verzorging en begeleiding stak deze ceremonie boven alles uit.

Zeer zeer goed.

een paar jaar terug heb jij ook de uitvaart van Ria, de vrouw van onze zwager begeleid. Bij deze nogmaals dank voor je mooie begeleiding.

Bob & Christine Praalder.


***************************************************

Beste Robert,

Enige tijd geleden heb je de uitvaartceremonie begeleid van mijn partner. Ondanks het verdriet dat er was, heb jij er met jouw woorden een mooi en warm afscheid van gemaakt. 

Hiervoor mijn hartelijke dank,

R. van Zuilen.

***************************************************

Beste Robert,

Onlangs is mijn vader overleden en hebben wij jou gevraagd om de uitvaart ceremonie voor ons te begeleiden. Wat heb je dit fantastisch gedaan! De woorden die je sprak naar aanleiding van de foto's en het aankondigen van de sprekers deed je met een lach en een traan. Wat is het fijn om op zulke verdrietige momenten een fijne spreker te hebben. Dank voor je mooie en persoonlijke woorden.

Marcia Janssen.

*****************************************************

Beste Robert Nas,

Enige tijd geleden was ik bij een crematie, die door u werd geleid. Ik was diep onder indruk over de wijze waarop u dat deed. Met de juiste woorden kondigde u de sprekers aan. Ook het "in memoriam" dat u namens de familie uitsprak, maakte grote indruk op mij. Ik vond het bovendien ontroerend hoe u met de aanwezige kinderen omging; u betrok ze bij de ceremonie en legde op een mooie manier uit, waar het om ging. Mijn complimenten voor dit alles.

Succes met uw werk.

Mevr. de Vries.

*****************************************************