Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

53 berichten op 11 pagina's
Stephan & Susan Janssen-Koenders
17-01-23 17:01:36
Dankjewel Robert op de geweldige manier waarop je ons Partnerschap hebt voltrokken. Heel attent, ongedwongen, natuurlijk, serieus en met veel humor!
Iets te laat arriveren, massaal zakdoekjes uitdelen aan iedereen, bloemenvazen die lekte, ringen vergeten die in de jas aan de kapstok beneden zaten ... je wist met elke situatie wel raad om er toch een ontspannen en memorabele middag van te maken.
Vooraf hadden we een mooi intens en emotioneel gesprek thuis, dit wist je ook tactvol in de ceremonie te weven.
We konden het jaar niet beter afsluiten samen met jou. Je was gewoon de beste keuze ;-) !!!!
Lieve groeten van Stephan & Susan
Rouguet en Josly D'Isle
06-12-22 13:13:33
"We konden ons geen betere trouwambtenaar wensen!! Rob heeft voor een mooie en persoonlijke ceremonie verzorgd. Hij wist de ceremonie zo in te delen dat er ruimte was voor serieuze, humoristische en emotionele momenten. Precies wat we wilden! Daarbij wist hij onze familie en vrienden goed te betrekken bij de ceremonie. Wat een talentvolle man is Rob!! We kijken nog altijd met veel vreugde terug naar onze trouwdag."
Twan & Chantal Huijbers
19-11-22 09:35:35
Beste Robert,

Na de ceremonie spraken de gasten veelvuldig na over hoe jij ons huwelijk hebt voltrokken. De vrijgezellen wilden allemaal jou hebben als hun BABS. Het was heel komisch, spontaan maar ook zeker romantisch en heel erg oprecht. Wij hebben zeer genoten en zijn heel blij dat jij onze BABS was. Bedankt voor het fijne gesprek vooraf en de prachtige ceremonie. We kijken er nog lang met veel plezier op terug.

Groetjes,

Twan & Chantal
Marcel & Linda Dijkgraaf
03-09-22 16:19:04
Beste Robert,

Mede door jouw bijdrage is ons huwelijk een dag geworden om nooit te vergeten. Alle gasten en ook wij genoten van jouw humor, gevatheid en het betrekken van de gasten en onze kinderen bij de ceremonie.
Het is dat je maar 1 keer trouwt maar anders hadden we je zeker weer gevraagd 😉.

Dank je wel!

Groetjes Marcel & Linda Dijkgraaf
Hester en Walter Jansen-Gorter
12-08-22 20:19:12
Hoi Robert,

Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze perfecte dag! We zijn ongelofelijk blij dat we jou als BABS mochten hebben tijdens onze huwelijksceremonie. Geen stijve toestand maar een heerlijke losse, gezellige, humor rijke en liefdevolle ceremonie waarbij niet alleen wij maar ook onze gasten werden betrokken. We zijn ontzettend blij dat je er ons tijdens het voorgesprek nog op gewezen hebt dat dit het moment was waarop we naar elkaar onze liefde konden uitspreken en dat dat gewoon met een spiekbriefje kon! Hierdoor hebben we dit alsnog gedaan en hier zijn we ongelofelijk blij om!!

Ook onze gasten waren alleen maar lovend over hoe jij ons in de echt verbonden hebt! Ze hebben gelachen en waren ontroerd. We hadden het ons niet beter kunnen wensen! Door jouw inzet en bijdrage is het echt onze perfecte trouwdag geworden!

Warme groetjes,

Hester en Walter
Tonen: 5  10   20