Gastenboek

25 berichten op 5 pagina's
Do en Bart
14-07-20 13:38:12
Beste Robert,

We hebben een fantastische trouwdag gehad en daar was de ceremonie een belangrijk onderdeel van. De ceremonie was warm, lief, grappig en ontspannen, precies zoals we hadden gehoopt en verwacht! Je had een mooi verhaal van ons avontuur gemaakt en tijdens de ceremonie betrok je de gasten hier ook op een leuke manier bij! We hebben hierdoor ook veel leuke reacties over gehad.
Nogmaals bedankt hiervoor en we kijken uit naar rond 2 volgend jaar ;)

Groetjes,
Do & Bart
Tal & Geert Nuijens
11-07-20 20:02:41
Lieve Robert,

Maandag 29 juni hebben wij een fantastische dag gevierd. Je hebt een prachtige ceremonie in elkaar gezet die precies aansloot op onze wensen: warmhartig, luchtig en ontspannen. We waren best nerveus en wisten niet zo goed wat wij moesten verwachten van de ceremonie, het gesprek vooraf gaf ons dan ook veel vertrouwen in jou. Iedere aanwezige voelde zich op zijn gemak gesteld. Ons gesprek vooraf was gezellig en met de vragenlijsten die je gebruikt hebben ik en mijn man elkaar verrast met hele lieve woorden. Desondanks de Corona maatregelen hebben wij een prachtige ceremonie gehad. De reacties op jou als BABS van de aanwezigen waren oprecht lovend, wat heeft hij het leuk en energiek gedaan zeiden ze, een fantastisch spreker. Precies passend bij ons als stel!

Nogmaals bedankt, Robert.

Liefs, Geert en Tal
Maarten en Marijn Arends
20-05-19 12:54:59
Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie op vrijdag 17 mei. We vonden het een bijzondere bijeenkomst, waarin je alle belangrijke punten uit ons leven belichtte. We kregen na de ceremonie veel complimenten van de gasten over jouw manier van spreken. Je gaf de ceremonie een luchtige en gezellige toon, precies zoals we hadden gehoopt. Daarnaast heeft jouw toespraak bij velen de gevoelige snaar geraakt. Onze trouwdag was een groot succes! Ontzettend bedankt.

Liefs, Marijn en Maarten
Tonnie & Ingrid Van Melis
26-01-19 10:56:44
Lieve Robert,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige ceremonie op onze trouwdag. Wat heb je onze verhalen mooi samengebracht en verwoord. De dag was met een lach en een traan en dat heb je heel goed aangevoeld. Onze gasten waren ook heel enthousiast over je en vonden het stuk voor stuk een prachtige ceremonie. Robert jij bent echt gemaakt voor dit vak. Wij hebben van je genoten en wij hopen dat nog veel meer bruidsparen van je mogen genieten ♡

Liefs,
Tonnie & Ingrid
Sabine & Merlijn Van Andel & Platvoet
05-12-18 17:24:19
Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de erg fijne ceremonie in verband met ons geregistreerd partnerschap. Je nam de tijd voor ons en onze vrienden en familie en wist op humoristische wijze een heel mooi en intiem moment vast te leggen. We zullen dit nog lang blijven herinneren.

Veel succes met de komende ceremonies en wie weet tot in de toekomst.
Tonen: 5  10   20