Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

50 berichten op 10 pagina's
Marcel & Linda Dijkgraaf
03-09-22 16:19:04
Beste Robert,

Mede door jouw bijdrage is ons huwelijk een dag geworden om nooit te vergeten. Alle gasten en ook wij genoten van jouw humor, gevatheid en het betrekken van de gasten en onze kinderen bij de ceremonie.
Het is dat je maar 1 keer trouwt maar anders hadden we je zeker weer gevraagd 😉.

Dank je wel!

Groetjes Marcel & Linda Dijkgraaf
Hester en Walter Jansen-Gorter
12-08-22 20:19:12
Hoi Robert,

Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze perfecte dag! We zijn ongelofelijk blij dat we jou als BABS mochten hebben tijdens onze huwelijksceremonie. Geen stijve toestand maar een heerlijke losse, gezellige, humor rijke en liefdevolle ceremonie waarbij niet alleen wij maar ook onze gasten werden betrokken. We zijn ontzettend blij dat je er ons tijdens het voorgesprek nog op gewezen hebt dat dit het moment was waarop we naar elkaar onze liefde konden uitspreken en dat dat gewoon met een spiekbriefje kon! Hierdoor hebben we dit alsnog gedaan en hier zijn we ongelofelijk blij om!!

Ook onze gasten waren alleen maar lovend over hoe jij ons in de echt verbonden hebt! Ze hebben gelachen en waren ontroerd. We hadden het ons niet beter kunnen wensen! Door jouw inzet en bijdrage is het echt onze perfecte trouwdag geworden!

Warme groetjes,

Hester en Walter
Robin en Siebe van Veen
20-07-22 15:40:09
Beste Robert,

31 mei was onze dag, en wat hebben we genoten! Je nam uitgebreid de tijd, was persoonlijk en sloot naadloos aan bij onze ontspannen, mooie en humorvolle trouwdag. Al onze gasten waren ook erg enthousiast over jou! Zelfs een popcorn- en plaspauze (door regen) halverwege de ceremonie was voor jou geen probleem. We zijn erg blij dat we jou hebben gekozen als onze trouwambtenaar en kijken terug op een prachtige dag met een bijzondere ceremonie.

Robert, we kunnen je niet genoeg bedanken, maar bij deze toch: BEDANKT!

Lieve groet,
Robin en Siebe van Veen
Wouter en Imke v d Weel
05-07-22 15:57:18
Dag Robert,
We willen je hartelijk bedanken voor hoe je de ceremonie hebt geleid. Het was grappig en luchtig, maar ook heel erg mooi. Dat hebben we ook van veel van onze gasten gehoord. Fijn dat je af en toe wat van de spanning weghaalde met grapjes, maar ook de serieuze momenten goed begeleidde. Ook het gedicht op het einde was prachtig. We hebben erg genoten!
Bedankt!

Imke en Wouter
Frederieke van Zutphen - van Afferen
05-07-22 10:31:13
Beste Robert,
Wat hebben wij ontzettend genoten van onze bruiloft ceremonie. Het was een geweldige mix van humor en romantiek. Jij heeft er voor gezorgd dat iedereen zich op zijn gemak voelde en kon genieten op een ontspannen en natuurlijke manier van vertellen. Onze wensen zijn perfect vertaald en we denken met een enorm warm gevoel terug aan de geweldige middag. Dank daarvoor.
Groetjes,
Mark en Frederieke
Tonen: 5  10   20