Gastenboek

33 berichten op 7 pagina's
評価
23-03-21 00:20:40
Boudewijn en Lara Wijnacker
11-11-20 12:46:17
Robert,

Tijdens een coronagolf trouwen, wie waagt zich daar nou aan? Na onze bruiloft te hebben uitgesteld van 27 maart 2020 naar 30 oktober 2020, besloten we ondanks de horeca sluiting toch te gaan voor onze bruiloft. En wat zijn wij blij dat wij dat hebben gedaan. Want wat bleef er nog over? De essentie van het trouwen, namelijk de verbintenis die we met elkaar aan willen gaan. En daarbij horend; een prachtige en onvergetelijke ceremonie. Ontroerend, emotioneel, grappig en bijzonder zijn woorden die bij ons opkomen als we terugdenken aan de ceremonie. We zijn heel blij met hoe jij de ceremonie hebt vorm gegeven. Knap hoe je precies de juiste snaar wist te raken, de gasten hebt betrokken bij de ceremonie en ons neefje en nichtje in het zonnetje hebt gezet. De kunst van het vertellen is een eigenschap die jij tot in de puntjes beheerst. Iedereen hing aan je lippen. Onze gasten waren allemaal lovend, een aantal zeiden zelfs tegen ons dat ze de ceremonie magisch vonden en daar heb jij een hele belangrijke rol in gespeeld. Heel erg bedankt daarvoor!

Lieve groeten, Boudewijn en Lara
Tim en Britt Klabbers
21-09-20 11:06:58
Robert je was fantastisch!
Dankjewel voor de prachtige ceremonie die jij begeleid hebt als trouwambtenaar. Jouw humor, warmte en vriendelijkheid was geweldig. Jij weet moeilijke dingen op een fijne manier te bespreken en kan met jouw humor zorgen voor een perfecte sfeer. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren erg te spreken over jou! Heel erg bedankt!
Groetjes Tim en Britt
Petar & Maira Dingemans
21-09-20 09:11:14
Bedankt Robert voor de prachtige persoonlijke ceremonie. We wilde graag een gezellige luchtigs ceremonie, een ceremonie die echt een vertaling is van wie wij zijn en dat was het! Ook wilde we graag dat onze twee dochters (7&3 jaar) aandacht kregen en ook dat gebeurde op een leuke kinderlijke manier! We hebben met z’n viertjes onze handtekening gezet en zijn daarmee, niet alleen als man/vrouw, maar ook als gezin getrouwd! Wij worden er blij van als we weer aan de ceremonie terug denken!
Justin & Lisa van Oosterom
30-08-20 19:02:03
Hoi Robert,

Via deze weg willen we je bedanken voor de ceremonie van afgelopen vrijdag (28-08-2020)! We vonden de invulling van de ceremonie erg mooi, met genoeg luchtigheid. Precies zoals we wilden:)

Naderhand hebben we ook diverse positieve reacties ontvangen van onze gasten over de ceremonie in het stadhuis.
Bedankt voor alles!

Groetjes,

Justin & Lisa
Tonen: 5  10   20