Gastenboek

34 berichten op 7 pagina's
Lars en Merle de Bruin
05-11-21 17:23:22
Robert, wij willen je hartelijk danken voor een fantastisch begin van onze trouwdag. We voelden ons erg prettig tijdens de ceremonie en we kregen naderhand hele leuke reacties van onze gasten. Je had een leuke en creatieve benadering gevonden om onze, zoals je het zelf noemde, 'lovestory' te delen en betrok onze gasten bij de ceremonie.
Groetjes Lars en Merle
Joeri en Tessy de Waal
24-06-21 20:25:41
Bedankt, dat jij onze dag zo speciaal hebt gemaakt!
Wat moet je verwachten van het kennismakingsgesprek? Geen idee het is de eerste keer dat je trouwt. Maar tijdens het gesprek was voor ons al heel snel duidelijk dat jij iets heel moois en bijzonders van onze ceremonie zou gaan maken. Een mooi verhaal precies zoals wij zijn en beschreven hadden. Vele complimenten na afloop dat je het zo mooi had verwoord en verteld! Lieve Robert, bedankt voor het speciaal maken van onze dag! We hadden echt niemand anders willen hebben, jij maakte onze ceremonie liefdevol en krachtig ;) !
Boudewijn en Lara Wijnacker
11-11-20 12:46:17
Robert,

Tijdens een coronagolf trouwen, wie waagt zich daar nou aan? Na onze bruiloft te hebben uitgesteld van 27 maart 2020 naar 30 oktober 2020, besloten we ondanks de horeca sluiting toch te gaan voor onze bruiloft. En wat zijn wij blij dat wij dat hebben gedaan. Want wat bleef er nog over? De essentie van het trouwen, namelijk de verbintenis die we met elkaar aan willen gaan. En daarbij horend; een prachtige en onvergetelijke ceremonie. Ontroerend, emotioneel, grappig en bijzonder zijn woorden die bij ons opkomen als we terugdenken aan de ceremonie. We zijn heel blij met hoe jij de ceremonie hebt vorm gegeven. Knap hoe je precies de juiste snaar wist te raken, de gasten hebt betrokken bij de ceremonie en ons neefje en nichtje in het zonnetje hebt gezet. De kunst van het vertellen is een eigenschap die jij tot in de puntjes beheerst. Iedereen hing aan je lippen. Onze gasten waren allemaal lovend, een aantal zeiden zelfs tegen ons dat ze de ceremonie magisch vonden en daar heb jij een hele belangrijke rol in gespeeld. Heel erg bedankt daarvoor!

Lieve groeten, Boudewijn en Lara
Tim en Britt Klabbers
21-09-20 11:06:58
Robert je was fantastisch!
Dankjewel voor de prachtige ceremonie die jij begeleid hebt als trouwambtenaar. Jouw humor, warmte en vriendelijkheid was geweldig. Jij weet moeilijke dingen op een fijne manier te bespreken en kan met jouw humor zorgen voor een perfecte sfeer. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren erg te spreken over jou! Heel erg bedankt!
Groetjes Tim en Britt
Petar & Maira Dingemans
21-09-20 09:11:14
Bedankt Robert voor de prachtige persoonlijke ceremonie. We wilde graag een gezellige luchtigs ceremonie, een ceremonie die echt een vertaling is van wie wij zijn en dat was het! Ook wilde we graag dat onze twee dochters (7&3 jaar) aandacht kregen en ook dat gebeurde op een leuke kinderlijke manier! We hebben met z’n viertjes onze handtekening gezet en zijn daarmee, niet alleen als man/vrouw, maar ook als gezin getrouwd! Wij worden er blij van als we weer aan de ceremonie terug denken!
Tonen: 5  10   20