Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

68 berichten op 14 pagina's
Mandy & Maikel Tax
05-06-24 22:16:47
Jeetje, 3 weken geleden alweer heeft Robert ons huwelijk gesloten. Wat hebben wij genoten van de ceremonie met een lach en traan maar vooral veel humor. We hebben het er met zijn alle iedere week nog over hoe fijn de ceremonie was en wat we hebben moeten lachen. Robert weet je te raken met zijn mooie woorden en stelde ons en de gasten op ons gemak. Wij hadden geen anderre trouwambtenaar willen hebben en ons geen betere kunnen wensen!
Robert nogmaals bedankt, de ceremonie was precies zoals wij hem wilden, echt een feestje.

Liefs
Maikel & Mandy Tax
15-05-24
Tim en Ronne van Haaren
01-06-24 11:18:39
Op zoek naar een trouwambtenaar die humoristisch, liefdevol, betrokken en spontaan is. Zoek dan niet verder. Robert Nas heeft met goed verstand van zaken onze trouw ceremonie voorzien van de nodige portie humor. Zowel wij als onze gasten waren erg te spreken over zijn originele en persoonlijke aanpak.
Suzanne en Michelle
13-03-24 16:30:00
Beste Robert,

Wij zijn heel dankbaar dat jij de ceremonieel spreker was bij de uitvaart van onze vader. We waardeerden je toon, met een goede mix van de serieuze aard van de aangelegenheid en de benodigde luchtigheid en humor. Ook van de gasten kregen we positieve reacties op jou.

Erg fijn om op zo'n lastige dag te kunnen rekenen op iemand die zo kundig en betrokken is.

Veel dank,
Suzanne en Michelle
Luuk Hendriks
01-01-24 12:24:13
Dag Robert,

Wat bleek de laatste trouwerij binnen de gemeente Nijmegen van 2023, heb jij onze ceremonie perfect vorm weten te geven.

Na het kennismakingsgesprek waren we al overtuigd van jou: heel fijn en geïnteresseerd kwam je over. En met de nodige humor! Precies was we zochten. Ook op de dag zelf bracht je dit mee, en wat we extra waarderen is dat je ons en onze gasten zo op het gemak hebt gesteld. Dank dat je ons hebt willen trouwen.

Veel liefde en geluk in 2024 gewenst,
Marieke en Luuk
Anne en Bernard de Boer
12-12-23 21:10:30
Beste Robert,

Wat hebben we een goede keuze gemaakt door jou als trouwambtenaar te kiezen. Onze dag was geen standaard dag. En daar ging jij lekker in mee. Niets was te gek. Je haalde zelfs de reclameplaten van de auto zodat de avondgasten maar langenoeg in het ongewisse bleven. De ceremonie was aan het begin van de avond. Jij deed alsof je een van de gasten was, sloop er stilletjes tussen uit om je toga aan te doen en kwam via de andere kant alle gasten halen omdat er dus nog getrouwd moest worden! Wat een feest. Met een lach en een traan. En op de knieën om de sleep van Anne nog even netjes te leggen voor de foto vlak voor het ja-woord! Het is toch te leuk!
We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen, alles klopte! Tot en met de regenbui op de tent. Dankjewel dat je hebt bijgedragen aan de mooiste dag van ons leven! Je komt nog regelmatig voorbij in de gesprekken met familie en vrienden. Leuk toch?!

Liefs
Anne Wierckx-de Boer en Bernard de Boer <3
Tonen: 5  10   20