Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

66 berichten op 14 pagina's
Suzanne en Michelle
13-03-24 16:30:00
Beste Robert,

Wij zijn heel dankbaar dat jij de ceremonieel spreker was bij de uitvaart van onze vader. We waardeerden je toon, met een goede mix van de serieuze aard van de aangelegenheid en de benodigde luchtigheid en humor. Ook van de gasten kregen we positieve reacties op jou.

Erg fijn om op zo'n lastige dag te kunnen rekenen op iemand die zo kundig en betrokken is.

Veel dank,
Suzanne en Michelle
Luuk Hendriks
01-01-24 12:24:13
Dag Robert,

Wat bleek de laatste trouwerij binnen de gemeente Nijmegen van 2023, heb jij onze ceremonie perfect vorm weten te geven.

Na het kennismakingsgesprek waren we al overtuigd van jou: heel fijn en geïnteresseerd kwam je over. En met de nodige humor! Precies was we zochten. Ook op de dag zelf bracht je dit mee, en wat we extra waarderen is dat je ons en onze gasten zo op het gemak hebt gesteld. Dank dat je ons hebt willen trouwen.

Veel liefde en geluk in 2024 gewenst,
Marieke en Luuk
Anne en Bernard de Boer
12-12-23 21:10:30
Beste Robert,

Wat hebben we een goede keuze gemaakt door jou als trouwambtenaar te kiezen. Onze dag was geen standaard dag. En daar ging jij lekker in mee. Niets was te gek. Je haalde zelfs de reclameplaten van de auto zodat de avondgasten maar langenoeg in het ongewisse bleven. De ceremonie was aan het begin van de avond. Jij deed alsof je een van de gasten was, sloop er stilletjes tussen uit om je toga aan te doen en kwam via de andere kant alle gasten halen omdat er dus nog getrouwd moest worden! Wat een feest. Met een lach en een traan. En op de knieën om de sleep van Anne nog even netjes te leggen voor de foto vlak voor het ja-woord! Het is toch te leuk!
We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen, alles klopte! Tot en met de regenbui op de tent. Dankjewel dat je hebt bijgedragen aan de mooiste dag van ons leven! Je komt nog regelmatig voorbij in de gesprekken met familie en vrienden. Leuk toch?!

Liefs
Anne Wierckx-de Boer en Bernard de Boer <3
Thomas en Brechje van Steenveldt
07-12-23 10:22:54
Beste Robert,

Na 17 jaar verkering stapte wij op 18-11-2023 in het huwelijksbootje en was jij onze trouwambtenaar. En je was er niet zomaar één, je was fantastisch! Jij hebt onze trouwceremonie gegeven wat wij graag wilde. Het was warm (gezellig), met een vleugje humor en ook de andere gasten werden er door jou bij betrokken. Ook met onze 3 kids wist jij wel raad. De tweeling van 1 is nog jong, maar werden er door jou wel bij betrokken. Onze peuter van 3 had een speciale rol en dat deed hij fantastisch! Dit kwam mede door jouw bejegening jegens hem, de rust en het vertrouwen dat jij uitstraalde. Het contact met jouw is goed. Het voelt snel vertrouwd, is laagdrempelig en respectvol. Je kan goed luisteren en hebt onze informatie goed weten om te zetten in een prachtige verhaal tijdens de ceremonie. Wij zijn erg blij dat jij op onze trouwdag onze trouwambtenaar hebt willen zijn. Enorm bedankt daarvoor, we zullen er nog vaak aan terugdenken ❤

Liefs,
Thomas, Brechje, Lars, Roos & Floor van Steenveldt
Nijmegen
Marry en René DEBOERDOORDUIN
11-09-23 15:03:45
Beste Robert Nas,
Wat was je geweldig tijdens onze trouwceremonie in de Hans van der Grintensaal, Museum Katharinenhof, Kraneneburg (NRW) d.d. 19-8-2023.
We hebben ons vanaf het begin bij jou op ons gemak gevoeld, een betere trouwambtenaar hadden wij ons niet kunnen wensen . Je humor, je warmte en de manier waarop je omging met ons en met onze kunst sloot goed aan bij wie wij zijn. Je maakte deel uit van de performance DEBOERDOORDUIN. Ook onze gasten hebben de ceremonie als heel bijzonder ervaren.
Veel dank van Marry en René
Tonen: 5  10   20