Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Geboren in Den Haag heb ik de middelbare school alsmede de Pedagogische Akademie gedaan. Vervolgens ben ik gaan werken op basisschool "De Pionier" in Voorburg, waar ik mijn vrouw, Emmy, leerde kennen. In 1981 zijn we naar Nijmegen verhuisd, omdat ik als directeur een nieuwbouwschool wilde starten. In Nijmegen kregen wij na onze eerste dochter (geboren in Leidschendam), nog een zusje  en een broertje.

Na een lange periode op "De Lindenhoeve" te hebben gewerkt ben ik in 2000 in Lent wederom een nieuwbouwschool gestart na drie jaar van voorbereiding. "Het Talent" een unieke basisschool volgens een uniek concept. In 2009 heb ik de overstap gemaakt naar basisschool "De Luithorst". Ook hier weer een enorme uitdaging om met een team goed onderwijs te realiseren. En in 2016 ben ik gaan genieten van mijn pensioen. Ik heb dus nu alle tijd om mooie ceremonies te leiden.

In mijn vrije tijd heb ik altijd veel gesport, want sport is een van mijn grootste hobby's.
Daarnaast heb ik in mijn vrije tijd altijd veel vrijwilligerswerk gedaan: coach van de jeugdteams waar mijn kinderen in speelden, 20 jaar bestuurslid van het Ronald McDonaldhuis Nijmegen, waarvan ik ook een van de oprichters ben, 5 jaar presentator van radio CWZ en 11 jaar presentator van de persconferenties bij NEC en bestuurslid van het Nijmeegs Offensief Tegen Kanker (NOTK).

Sinds begin 2010 ben ik Buitengewoon Ambtenaar van Burgerlijke Stand (BABS).
Wat vind ik leuk aan het "babs-en"? Ik vind het heerlijk met een bruidspaar samen een mooie en sfeervolle ceremonie samen te stellen. Een ceremonie die persoonlijk is en waarin het bruidspaar zich herkent, omdat zij alle vrijheid krijgen hun inbreng met mij te delen, zodat ik ervoor kan zorgen dat hun elementen er in terugkomen.
En dat geldt niet alleen voor het bruidspaar; is het hun wens dat eventuele kinderen, ouders, grootouders daadwerkelijk bij de ceremonie betrokken worden, dan is daar alle ruimte voor.

Hoe ik tot de uiteindelijke ceremonie kom, vind je terug bij het onderdeel "Huwelijken".