Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Beste Robert,
Bij deze willen we jou nogmaals hartelijk danken voor de prachtige ceremonie.
Mede dankzij jou is deze dag onvergetelijk geworden!Het was precies zoals we gewild hadden. Namelijk een leuke, luchtige en humoristische ceremonie met persoonlijke elementen. 
Zowel wijzelf als onze gasten hebben enorm hiervan genoten. De ceremonie was lekker interactief doordat je naast de interactie met ons, ook onze gasten hierin hebt betrokken.
De helft van onze gasten komen uit Duitsland. Wij en ook onze gasten waren enorm vereerd dat de ceremonie zowel in het Nederlands als in het Duits is gehouden. Ze hebben de ceremonie dankzij jouw extra invulling hierdoor volledig kunnen volgen. Hiervoor enorm veel dank namens ons en onze gasten! Daarnaast kregen we heel veel fijne complimenten over de ceremonie van onze gasten. Het was voor hen een nieuwe ervaring die ook zij nooit zullen vergeten!Bij deze willen we nogmaals benadrukken wat een fantastische trouwambtenaar je bent! Enorm bedankt!

Liefs Mart en Ines 
#####################

Beste Robert,

Wij zijn heel blij dat jij degenen bent geworden die ons huwelijk voltrokken heeft. het is een ontzettend gedenkwaardige ceremonie geworden, door jouw gebruik van humor, en de persoonlijke reacties die je aan ons en onze gasten, ouders en getuigen wist te ontlokken. We hebben van veel van onze gasten gehoord hoe persoonlijk en memorabel ze de ceremonie vonden. Daar zijn we heel blij en jou heel dankbaar voor. Ontzettend bedankt!

Ernst en Audrey 
##################### 

Beste Robert,

Via deze weg willen wij je graag bedanken voor de prachtige en leuke ceremonie op ons huwelijk vorige week. We hebben er echt van genoten en veel leuke reacties gehad van de gasten!

Het was precies zoals we gewild hadden, een leuke luchtige en humoristische ceremonie.

Super bedankt!

Elke en Stijn.
###################

Beste Robert,

Hartstikke bedankt voor het leiden van onze ceremonie. het was geweldig en heel persoonlijk.

Stephan en Inge.

##################################
Beste Robert,

Wat hebben we genoten van de ceremonie en wat heb jij onze dag onvergetelijk gemaakt.

De humor en de spontaniteit waarmee je ons bruidsmeisje hebt opgevangen waren geniaal! We hebben niets dan complimenten ontvangen. Aanstaande bruidsparen: kies voor deze fantastisch babs! Zoek niet verder!!!

Veel liefs van Rogier en Kitty van Zoggel

###################

23 juni 2019Hoi Robert, elijksreis en hebben nagenoten van een hele fijne bruiloftsdag. We zijn erg dankbaar voor de manier waarop je ons hebt kunnen helpen om een mooie ceremonie neer te zetten. We hopen en denken dat jij er ook heel tevreden op terugkijkt. Ook van de gasten kregen we veel positieve reacties terug over jou en de ceremonie,  Mensen hebben er van genoten dat je de ceremonie op een losse manier deed en ze aan het lachen hebt gemaakt.

Hartelijke groet en en fijn weekend gewenst, 
Emile & Kathi

#################################

27 september 2018.

Beste Robert,

Unfortunately we didn’t get a chance to say goodbye and thank you properly yesterday, but we wanted to thank you for the lovely ceremony you arranged for our marriage. We were very glad to have you on our special day! Many thanks again,

Sabina and Tristan

###########################

Op 19 juni 2018 ontving Robert onderstaande reactie van Janneke en Cilles:

"Wat een fantastische trouwambtenaar is Robert! Oprecht kunnen wij zeggen dat we ons geen betere hadden kunnen wensen! Robert begreep meer dan goed wat onze wensen waren en acteerde hiernaar! Wij wilden de ceremonie persoonlijk en met humor en zo werd het! Zowel onze gasten als wijzelf hebben in een deuk gelegen om zijn oprechte opmerkingen/grappen! Robert wist perfect aan te voelen wanneer dit gepast was en wanneer niet (tijdens het serieuze gedeelte). Zijn verhalen over ons en onze getuigen waren persoonlijk, waarbij hij erg zijn best heeft gedaan (en dit is gelukt) om onze input uit zijn hoofd te leren en hier een mooi verhaal van te maken. Robert, wij zullen deze mooie ceremonie nooit vergeten!"

##########################

10-03-2018
Beste Robert

Mijn vrouw Joan en ik willen je heel hartelijk danken dat je afgelopen donderdag 8 maart ons huwelijk hebt gesloten. En vooral voor de wijze waarop je dit hebt gedaan!!!!! van de bode hebben wij vernomen dat je bij ons het gevoel had helemaal los te kunnen gaan. Wel, wij zijn je zeer dankbaar dat je dat ook hebt gedaan!!!

Onze gasten en wijzelf hebben ons een breuk gelachen en tegelijkertijd zijn er toch wat traantjes weggepinkt o.a. door ons zelf. Er zaten meerdere mensen in de zaal die zowel persoonlijk als professioneel vlak al heel wat bruiloften hadden meegemaakt. Maar de show die jij voor ons hebt opgevoerd, dat hadden ze nog nooit gezien. Bovendien zeiden enkele mensen dat., mochten ze ooit trouwen,ze jou als ambtenaar willen. Met jouw goedvinden wil ik je contactgegevens nog even vast houden en alleen met jouw goedvinden geef ik ze aan deze mensen door, mochten ze daarom vragen. Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige ceremonie en voor het feit dat je ons een onvergetelijke dag en herinnering hebt gegeven !!!!!
Eddy & Joan.
###############################

17-01-2018

Beste Robert,
Wat heb je onze dag nog mooier gemaakt! We kijken met heel veel plezier terug op de enthousiaste manier waarop jij de ceremonie vorm hebt gegeven. Er was ruimte voor een lach, een traan en je hebt ons samenzijn, onze liefde voor elkaar verwoord zoals het is. Ook heb je de kinderen die aanwezig waren er op een leuke manier bij betrokken. En je ging zelfs voor mij door de knieën om mijn jurk mooi neer te leggen, echt fantastisch! Onze familie en vrienden zijn ook  vol lof over jou. Nogmaals enorm bedankt en het allerbeste gewenst! 

Hartelijke groet, Niels en Froukje.

#############################

10-12-17

Beste Robert

 

 

 

 

 

Een ieder, zowel in de trouwzaal als op Curacao, was onder de indruk van de manier hoe jij de ceremonie hebt gegeven. De spanning bij Claire en mij werd snel weggenomen door de manier waarop jij de informatie over ons leven verwoordde. Allen vonden de hele ceremonie ingetogen en inderdaad een weergave van ons samenzijn.

Masha dank pa tur kos ("bedankt voor alles!")

Evans & Claire

##############################

 

 

 

 

 

06-09-17

Beste Robert

Een lange huwelijksceremonie zonder voorbespreking of bijzonderheden. "Wat doe je een BASB aan!", liet jij je ontvallen. Vooraf dachten wij als we niks loslaten, alleen maar zeggen dat we in het leven al genoeg ellende meegemaakt hebben en verder willen met een vrolijk, humorvol leven zonder al teveel zorgen, dan kan die trouwambtenaar ons alleen maar verrassen.

Dat hebben we geweten! Een lang verhaal met veel humor, waarbij jij de getuigen en de familie betrok bij de ceremonie. Je wist de bruiloftsgasten van begin tot eind te boeien. Het was professioneel en toch ook persoonlijk.

veel dank daarvoor, het maakte ons huwelijk heel bijzonder.

Ina en Willem

##############################

22-07-17

Beste Robert,

Het is alweer even geleden dat wij door u zijn getrouwd op 23 juni. Maar wij kijken terug en genieten nog na van een onvergetelijke dag. Wij willen u bedanken voor de mooie en ook leuke huwelijksceremonie! De vragenlijsten zijn mooi samengekomen en het was daardoor een leuk en persoonlijk verhaal. tevens de interactie met ons, de gasten en onze allerkleinste gast/ringdrager was heel leuk om van te genieten. Niet alleen wij, maar ook onze gasten genoten van uw positieve energie!

Groepjes

Evita en Kaj Gijsbertse

#############################

10-07-17

Beste Robert

We hebben ervaren dat je onze ingrediënten goed gemixt hebt. En daarbij met een vleugje humor, gevoel, wat improvisatie en een grote dosis professionaliteit het tot een mooi geheel gekneed hebt. Wij willen je hartelijk bedanken voor een mooie trouwceremonie. Het was heel bijzonder voor ons.

Jan Willem Poelen & Irene Poelen-Bongers.

#############################

17-06-17

op 10 juni 2017 zijn wij getrouwd in het mooie St. Nicolaas Kapel in het Valkhof. We hebben een ontzettend mooie trouwdag gehad met onze lieve vrienden en familie.

Deze mooie dag hebben wij onder andere te danken aan Robert Nas, onze trouwambtenaar. De manier hoe hij ons verhaal vertelde en de sfeer die hij creëerde  heeft ervoor gezorgd dat onze trouwceremonie fantastisch was. Veel genodigden hebben ons laten weten, dat zij de trouwambtenaar erg goed vonden.

Robert heeft ervoor gezorgd dat de sfeer zodanig was, dat er plaats was voor een lach en een traan, iets wat precies bij ons past. 

Wij willen je graag heel erg bedanken voor jouw bijdrage aan onze fantastische trouwdag.

met veel groet, Mia en Jamal.

############################

03-05-17

Hoi Robert,

Wij willen je danken voor de schitterende ceremonie die we 4 april hebben gehad dankzij jou! Je hebt mooi gesproken en er voor ons een persoonlijk en bijzonder moment van gemaakt. We kijken er liefdevol op terug. Hartelijk dank!!!

Fred & Iris

 ##########################

03-05-17

Dag Robert,

Nog bedankt voor de mooie ceremonie maandag. Was zeer goed en bovendien zoals we wilden: lekker los,open en met humor. En toch nog wat diepgang ook. Super.

Dank, Ruud en Lianne

####################################

27-09-16

Hi Robert

Ward en ik hebben enorm genoten van onze bruiloft en niet in de laatste plaats van de ceremonie. Wij vonden het geweldig gedaan door jou, heel erg bedankt daarvoor nogmaals!!!! De humor die erin zat, de vaart, maar ook het super mooie stuk tekst dat je had gekozen vonden we te gek. ook de aandacht die naar onze ouders ging en de ruimte die er was voor alle speeches vonden we heel mooi gedaan. Echt precies zoals we graag wilden. Dank je wel, we zullen je van harte aanraden bij andere bruidsparen!

Hopelijk tot ziens, Groetjes, uiteraard mede namens Ward,

Moniek van Daal

##############################

26-09-16

Hallo Robert,

Nu we weer terug zijn van onze huwelijksreis, willen we je graag bedanken voor jouw bijdrage aan onze fantastische dag. We hebben ontzettend genoten van onze bruiloft en de ceremonie. Je zorgde voor een ontspannen sfeer, met ruimte voor emotie en humor. De bruidskindjes konden fijn spelen en waren daardoor niet bang om daarna de ringen aan te geven. Super! Het was precies zoals we wilden en iedereen zei daarna dat het een prachtige ceremonie was! Nogmaals heel erg bedankt.

Groepjes,

Davis en Renée.

##############################

15-06-16

Hello Robert,

We would like to thank you one more time for our perfect ceremony, especially since you were willing to do it on a very short notice. we had a little bit of language issue, as some guests didn't speak Dutch while other guests didn't speak English. Even so, you found a good way to mix both languages, so that everyone could be a part of it. From the first moment on you encouraged us to make it exactly the we wanted it to be. And as a result, the wedding was just like what we wished for: personal and fun. We were quite nervous but you took that away with your guidance and sense of humour. You really know the right timing for a bit of a laugh and when to make it a bit more serious. We were lucky to have you for our wedding. 

Dear & Koray

#############################

13-06-16

Beste Robert

we hebben genoten van een geweldige ceremonie. Ook heel veel gasten hebben ons gecomplimenteerd met de prachtige ceremonie. je hebt precies de juiste snaar weten te raken, soms gevoelig als het gemis van onze (schoon)ouders aan de orde kwam en treffend en complimenteus als het onze getuigen betrof. Bovendien ben je ad-rem en werd het nooit te zwaar, door de vele humor. Zowel wij als onze gasten hielden het niet droog van ontroering, maar er waren ook veel luide lachsalvo's te horen. Je hebt onze ingebrachte verhalen prachtig verwoord en de ceremonie was dan ook, naast de trouwplechtigheid zelf, een mooi eerbetoon aan de mensen om ons heen. Een fantastisch begin van onze trouwdag en we zijn heel blij dat jij daar bij was.

Hartelijke groet, Bart en irma

#############################

01-06-2016

Beste Robert,

Op deze manier willen wij jou heel hartelijk danken voor de mooie en bijzondere ceremonie tijdens ons huwelijk. Jij hebt onze wensen perfect aangevoeld en aangehoord. Wat ons betreft de perfecte balans gevonden tussen humor en ontroering op de juiste toon. Het was heel mooi hoe Rianne's vader in de ceremonie werd betrokken. Niet alleen voor ons maar zeker ook voor Rianne's moeder. Ook de aanwezige gasten vonden het heel mooi en grappig. het was een onvergetelijke dag, mede door jouw bijdrage!

Hartelijke groet,

Maarten en Rianne

#############################

16-04-2016.

Hoi Robert,

Toen we besloten hadden om te gaan trouwen in Nijmegen, gingen we op zoek naar een ambtenaar via de website. En zodra we jouw bericht en video bekeken, dachten we gelijk: dit wordt onze ambtenaar! Vanaf het moment dat we elkaar spraken voor het voorgesprek hadden we direct het gevoel dat je precies begreep wat we wilden met de ceremonie. Je was precies degene die we zochten: grappig, betrokken, open-minded op een manier die perfect was voor ons en wat wij wilden met de ceremonie. Je hebt ons echt het gevoel gegeven dat de ceremonie echt iets van ons was en dat we het precies konden invullen zoals we wilden. En tegelijk gaf je ons compleet vertrouwen om je de ceremonie in te laten vullen zoals je dat voor je zag omdat we zeker wisten dat het bij ons zou passen. Daarnaast en voor ons was dit heel belangrijk vanwege het feit dat Omri en al onze gasten, die vanuit Israel over kwamen, geen Nederlands spreken: je was bereid om voor ons de gehele ceremonie in het Engels te doen!!Geweldig hoe dit geen enkel probleem was en je dit met plezier voor ons deed. Tijdens de ceremonie heb je er voor gezorgd dat we geheel ontspannen waren en tegelijk ons heel speciaal voelden; dit was echt ons moment. Onze gasten vonden het geweldig hoe grappig je was en tegelijk hoe oprecht en intiem de ceremonie was, wat iedereen erg ontroerde tot tegelijk een lach en een traan. Je sprak iedereen die aanwezig was aan; iedereen heeft zich echt een onderdeel gevoeld vand e ceremonie, zelfs de kinderen die actief bij de ceremonie betrokken werden. Dit maakte alles heel origineel, emotioneel en tegelijk ook licht en vrolijk en zeker niet een doorsnee gewone ceremonie. Het feit dat na afloop iedereen jou ook persoonlijk wilde bedanken zegt heel veel. Robert, ook al kenden we je vooraf natuurlijk niet en hebben we je maar een paar keer gezien, we zullen je zeker niet vergeten en zijn je heel erg dankbaar voor dat je onze zo speciaal gemaakt hebt!!! Dank je wel!!!!

liefs en groetjes,

Omri & Angela.

############################

10-04-2016.

Hallo Robert,

We hebben enorm genoten van onze trouwceremonie!Ook onze gasten waren blij verrast over de ontspannen invulling, die niemand onberoerd liet. Onze wens was om zelf het grootste aandeel te verzorgen, wat fijn dat we samen tot dit resultaat zijn gekomen! Met jouw enthousiasme, eigenheid en humor was je de smeerolie van ons huwelijk. Leuk hoe je de kinderen betrekt en zelfs het meest verlegen mannetje overhaalt om met de hamer het huwelijk te bekrachtigen. Een waardevolle herinnering!

Petra en Maarten

############################

24-09-2015.

Beste Robert,

Bedankt voor jouw rol in ons huwelijk. Heel fijn dat je een groot deel van de ceremonie in het Engels kon doen ten behoeve van onze buitenlandse gasten. We hebben na afloop veel complimenten ontvangen over de manier waarop jij het invulde: met veel humor maar zonder het belang van het huwelijk uit het oog te verliezen.

We hebben jou als een warm persoon ervaren en zijn heel blij dat we jou gevraagd hebben ons huwelijk te voltrekken.

Groeten Elexa en Peter.

##############################

21-09-2015.

Beste Robert,

We hebben genoten van de ceremonie en leuke en goede reacties ontvangen op jouw rol. We vonden dat je het bijzonder goed deed. Niet alleen je woorden voor ons, maar ook de manier waarop je met de kinderen omging. Prachtig!

Heel veel dank voor de onvergetelijke dag!

Groetjes,

Wouter en Letty

#############################

16-07-2015.

Beste Robert,

Wie had nu kunnen bedenken, dat jij als oud-leraar van de basisschool, mijn huwelijk 32 jaar later zou voltrekken. Het was een prachtige ceremonie met diverse ingrediënten, zoals humor, emotie en een stukje geschiedenis over de trouwlocatie. De interactie met de dag gasten was in één woord geweldig! Zij waren ook vol lof over jou én je toespraak. Een betere trouwambtenaar kun je je niet wensen!

Dank je wel Robert dat jij een mooi steentje hebt bijgedragen aan deze prachtige dag!

Groet,

Rardy en Ingrid Nicolasen.

##############################

05-06-2015.

Dag Robert,

Wat was het een fijne ceremonie met jou als trouwambtenaar. Geweldig! Je hebt onze beide verhalen mooi aan elkaar verbonden en de juiste snaar weten te raken. Het was sprankelend, ontroerend en met humor. We hebben ongelofelijk veel complimenten gehad over onze keuze voor jou. Je hebt ons hiermee een echt kado gegeven.

Enorm bedankt.

Maaike en Bas.

##############################

08-01-2015

Een fantastische combinatie van emotie, humor en serieuze momenten.

Robert, je hebt als Babs ons huwelijk nog meer extra kleur gegeven. Al tijdens jouw bezoek bij ons thuis was er een klik en zagen we wat ons enorm aanspreekt: combinatie van emotie, humor en serieuze momenten. Heel helder zette hij de ceremonie uiteen. Dit uitte zich uiteindelijk tot een fantastische plechtigheid op het stadhuis. Iemand schreef al “grappigste huwelijks plechtigheid doe ik ooit bijgewoond heb. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand was een fantastische kerel.. Ook betrok je onze beide kinderen op een ontzettend leuke manier bij het geheel en liet ze lekker hun gang gaan door de trouwzaal.

Nogmaals veel dank,

Michiel en Wietske, ook namens Jasper en Bram

##############################

21-12-2014

" De keuze voor Robert was een toevallige, maar bleek een gouden greep. Zijn hartelijke en persoonlijke manier waarop hij onze partnerschapsregistratie op 7 november 2014 leidde, zal lang in onze herinnering blijven. Aan het slot droeg hij een zeer mooi en passend gedicht voor! Bedankt Robert! ‘

Tevens wensen we je hierbij een mooie Kerst en alle Goeds voor het Nieuwe Jaar!

Guido & Herbert

##############################

28-09-2014

Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de mooie toespraak bij ons huwelijk. We hadden ons geen betere ambtenaar kunnen wensen! We vonden het prachtig. 

Hartelijke groeten,  Vincent en Els

############################

25-09-2014

Beste Robert,

Als oud-directeur van mijn basisschool heb ik je gevraagd om onze ambtenaar te zijn voor onze huwelijksceremonie op 5 september in Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. Ik herinnerde me jou als een enthousiaste, charismatische man en die leek mij wel geschikt! Luuk kende jou nog niet, dus we hebben een aantal prettige kennismakingsgesprekken gehad. Ik ben een perfectionist in hart en nieren en had nogal wat verwachtingen/eisen van de ambtenaar. Het feit dat je mijn verwachtingen hebt overtroffen, zegt genoeg! De balans tussen grappig en serieus vonden we vooraf erg belangrijk en die heb jij uitstekend gevonden. Diverse juiste snaren zijn geraakt en we hebben erg genoten van de ceremonie!

Ontzettend bedankt, ook namens Luuk,

Veel succes bij het voltrekken van hopelijk nog heel veel mooie huwelijken!

Stefanie. 

###########################

2 augustus 2014

Beste Robert 

De wijze waarop jij ons aandacht gaf en je in ons inleefde was fijn. Ik heb zeker het gevoel dat je gezien hebt wie wij zijn. Het begon al met het voorgesprek bij ons thuis. Dat was erg prettig. Om elkaar te leren kennen en om meer informatie te verkrijgen over de gang van zaken in het stadhuis. Tenslotte was het allemaal nieuw voor ons en daarbij ook heel spannend. Op zo’n dag zelf gebeurt er zoveel dat het niet allemaal direct te bevatten is. Langzaam komt nu zo het een en ander goed bij mij binnen. Dank voor de rol die je Lena gaf en ook de aandacht voor de andere kinderen, mijn moeder, de oom en tante van Gerard en Frits. Je hebt de ceremonie fijn geleid. Frans heeft via de webcam in Griekenland alles kunnen volgen. Hij wilde graag ook terug antwoorden, maar ja, dat ging natuurlijk niet. Meer mensen hebben via de webcam de plechtigheid gevolgd. Excuses ook voor het rommelige begin. Dat had ook alles te maken met de start van die dag. Pas diezelfde ochtend hebben we prachtige strechtenten kunnen regelen om ons buurtplein te overdekken ivm de enorme regenbuien. Dat was stressen, waardoor veel uitliep en wij kort voor de plechtigheid nog in oude kleding liepen te sjouwen. Het is gelukkig allemaal goed gekomen. Het is een prachtig feest geworden, gedragen door de hele buurt. Een soort van Lowlands in de binnenstad. Achteraf vind ik het jammer dat we je niet even hebben uitgenodigd om ook een hapje taart te pakken en te zien hoe mooi het plein omgetoverd was. Ook heb ik niet echt bewust afscheid van je genomen en dank gezegd. Dat doe ik nu bij deze. Kreeg van veel mensen terug dat ze het een mooie persoonlijke en toch plechtige bijeenkomst vonden.

Hartelijke groet, Joyce en Gerard

#############################  

Beste Robert,

Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de geweldige trouwceremonie die jij voor ons hebt verzorgd op 20 juni.
Beter had jij het niet kunnen doen!
Je zette ons verhaal perfect neer en gaf de 6 kinderen de juiste aandacht en jouw humor.
 Het was boven verwachting.
Wij zijn blij dat jij op ons pad kwam en heel dankbaar!
Hopelijk was je nog op tijd voor jouw 2e huwelijk die dag. 
Wie weet treffen we elkaar nog eens in Nijmegen.

Veel groeten, Mariken en Michiel

###########################

23 juni 2014

Beste Robert,

Heel hartelijk dank voor de fantastische ceremonie.
Alle gasten waren vol lof en iedereen roemde de sfeer die je hebt weten neer te zetten.
Ook de timing van grapjes vs serieuze onderwerpen was perfect.
We hebben een onvergetelijke dag gehad. 

Dank je wel. Kim en Richard.

############################# 

20 juni 2014


Beste Robert

We willen je hartelijk danken voor de meer dan bijzondere manier waarop je ons tegemoet bent gekomen als ambtenaar van de burgerlijke stand. We wilden een huwelijkssluiting, waarvan (bijna) niemand vooraf op de hoogte was, tijdens een feest ter gelegenheid van onze verjaardagen. Je was in het voorgesprek meteen enthousiast en zeer coöperatief. Zoals afgesproken was de huwelijkssluiting zonder speech, maar door jouw manier van inleiden nog verrassender en leuker dan we vooraf konden bedenken. Er ontstond een heerlijke sfeer en we hebben echt genoten. We hebben niet alleen vrijdagavond, maar nog het hele weekend enthousiaste reacties gekregen. Onze complimenten en dank aan jou!!!  

Rick en Lisette.

#############################

19 juni 2014


Beste Robert 

Bedankt voor jouw inzet bij ons burgerlijk huwelijk! 

Wij hebben ontzettend genoten van de ceremonie en niks dan complimenten ontvangen van vrienden en familie over hoe leuk jij het had gedaan.Je gaf van te voren aan dat je het samen zo wilde voorbereiden dat wij na afloop dachten: 'zo had het moeten zijn en niet anders'. Dat is zeker gelukt!

Vriendelijke groet, Arno en Judith 

#############################

15 juni 2014

Hallo Robert,

Het was een schitterende dag afgelopen donderdag! Bedankt voor de mooie ceremonie, helemaal goed!  

Groeten, Roy en Dagmar Peperkamp-de Graaf 

###################################

17 mei 2014

Beste Robert,

Nog hartelijke dank voor de mooie ceremonie. Niet alleen wij maar ook onze familie en vrienden vonden het een geweldig gebeuren.  

Groet,  Lorenz en Andrea

#############################

16 december 2013

Hallo Robert,

We zijn weer terug van een korte huwelijksreis en inmiddels enigszins gewend aan de huwelijkse staat. Zo langzamerhand beginnen alle indrukken van de huwelijksdag op hun plekken te vallen en worden het mooie herinneringen. Als één van de hoogtepunten van onze huwelijksdag hebben we in ieder geval de huwelijksvoltrekking in het raadhuis ervaren. Jij hebt op een zeer treffende wijze onze achtergrond weten aan te geven in je verhaal. Daarnaast heb je de ceremonie op een geheel eigen wijze invulling gegeven die ons erg aansprak: met warmte, persoonlijk, met een kwinkslag en met persoonlijke betrokkenheid. Dit kwam volledig overeen met de verwachtingen die wij hadden bij deze ceremonie en was een mooi tegenwicht voor de formele, officiële kant ervan.

Het mooiste compliment is wellicht de reactie/vraag die we van diverse personen hoorden: of jij een kennis of vriend van ons bent omdat je zoveel van ons wist en zo persoonlijk in je verhaal was. De familie van Ton was erg onder de indruk van de aandacht die je besteedde aan de kinderen en de rol die je hen toebedeelde, tevens werd het stilstaan bij de recent overleden zuster als aangrijpend ervaren.

Zelf hebben we je als een prettige betrokken persoon mee gemaakt die vanuit daadwerkelijke menselijke interesse je taak als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand invulling hebt gegeven. 

Namens onze familie, vrienden en aanwezige kennissen, maar vooral vanuit onszelf, willen we je daarom nogmaals bedanken voor je essentiële bijdrage aan onze schitterende huwelijksdag!!

Met vriendelijke groeten     

Margreet de Geus-Meulders en Ton Meulders-De Geus

##############################

7 oktober 2013 

Beste Robert,

Jongstleden 20 september is voor ons, Gonnelly en Ibrahim, een onvergetelijke dag geworden. Dat hebben we ook te danken aan de mooie toespraak van jou, dank je wel hiervoor. 

groeten, Gonnelly en Ibrahim.

##############################

31 augustus 2013

Beste Robert,

We willen je nog bedanken voor de geweldige ceremonie die je verzorgd hebt tijdens onze bruiloft. Ondanks de korte voorbereidingstijd van één dag heb je er een geweldige toespraak van gemaakt. Persoonlijk, eerlijk en met de nodige humor. We vonden het helemaal perfect. Ook alle gasten waren enthousiast over de ceremonie.

Nogmaals bedankt!

Groeten, Leon en Erin

##############################

21 juni 2013

Beste Robert,

Via deze weg willen we je heel erg bedanken voor jouw bijdrage aan onze fantastische bruiloft op 21 juni 2013 op Landgoed Brakkesteijn. Wat hebben we genoten op deze mooie dag!

Onze hele trouwdag is gelopen zoals we hadden gepland en gehoopt. De ceremonie was voor ons een belangrijk onderdeel van de dag en is precies verlopen zoals we in gedachten hadden: serieus, persoonlijk, luchtig, met wat humor, omringd door onze naaste familie en vrienden. Je hebt onze verhalen goed overgebracht en hebt daarnaast ook een leuke eigen, waardevolle insteek aan de ceremonie gegeven. Ook van de aanwezigen bij de ceremonie hebben we veel positieve reacties ontvangen over de manier waarop je de trouwceremonie hebt vormgegeven en geleid. Aangezien we de laatste jaren behoorlijk wat bruiloften gehad hebben, was er veel vergelijkingsmateriaal en is dit een groot compliment!   

Hartelijke groeten uit Rotterdam, Leon & Ellen

##############################

21 juni 2013

Beste Robert,

Na een fantastische huwelijksreis naar Java & Bali willen we je nog bedanken voor jouw bijdrage aan onze bruiloft. Je toespraak was persoonlijk, humorvol en origineel.

Dat vonden wij niet alleen, maar ook veel gasten spraken vol lof over jouw inbreng. We wensen je nog veel plezier bij het leiden van nieuwe huwelijken en wie weet zien we elkaar nog eens bij NEC.

Groeten, Bart & Christel

#############################   

14 juni 2013

Beste Robert, 

Veel dank voor de manier waarop je onze huwelijks-ceremonie op 7 juni 2013 hebt geleid. Het was mooi, persoonlijk en ontspannen. Je wist onze verhalen op zo’n manier te verwoorden dat iedereen geraakt en vol lof was. Het was een prachtige dag met alleen maar lieve mensen om ons heen, prachtig weer en het water van de Waal tot aan de tuin. De webcam zorgde dat zelfs oma kon meekijken op afstand. Het had niet mooier kunnen zijn! Mede dankzij jou. Dus nogmaals dank daarvoor! Wij genieten na!

Naut en Machteld

#############################

10 juni 2013

Beste Robert, 

Heel veel dank voor de mooie toespraak tijdens de ceremonie afgelopen zaterdag! Wij, maar ook onze gasten, vonden de ceremonie helemaal bij ons passen. Ik vind het knap hoe u in de korte tijd zo'n treffende toespraak heeft kunnen maken met de infomatie die u van ons heeft gekregen. We hebben een geweldige trouwdag gehad! Bedankt en mochten wij nog een keer willen gaan trouwen over een aantal jaar dan weten we u te vinden!  

Met vriendelijke groet, Jelle en Roos.

##############################

25 mei 2013

Beste Robert,

We hebben gisteren een ontzettend mooie dag beleefd en daar zijn we ook jou onze dank voor verschuldigd. We waren beide nerveus voor de trouwceremonie, maar je stelde ons onmiddellijk op ons gemak en we zijn erg blij met de manier waarop je inhoud hebt gegeven aan dit voor ons zo belangrijke moment.

Ontzettend bedankt! Rick & Nanda

##############################

10 mei 2013


In jacquet bracht je mij door het gangpad langs alle gasten naar de man waar ik mee ging trouwen. Terwijl de laatste noten van de muziek klinken, wissel jij je jacquet voor je toga. Vandaag is geen alledaagse ceremonie; ik word door mijn vader getrouwd. Als man zie je dan de ambtenaar / schoonvader met je aanstaande op je af komen. Nadat je Maaike aan mijn zijde hebt gebracht, heet je met humor en gastvrijheid alle mensen welkom. Een recente, zware gebeurtenis in mijn familie geef je een fijne plek, en maakt een respectvol bruggetje, vol humor, naar de vrolijkheid die deze dag met zich meebrengt. Een grap tussendoor, een mooie anekdote en de liefde die wij als bruidspaar voor elkaar voelen, weet je op de perfecte manier te vertalen.

Aan het einde van de ceremonie doet de ambtenaar zijn toga weer uit en trekt zijn jacquetjas aan. Met zijn drieën lopen wij tussen de gasten door naar buiten.  

Dankjewel voor een perfecte ceremonie!

Maaike en Quinten.

##############################

05-01-2013


Beste Robert,

Een bericht van dank.  

Via deze weg willen we nogmaals danken voor je inzet voor en tijdens onze ceremonie, of, zoals jij het zo toepasselijk noemt, viering. Het was precies wat we wilden en misschien zelfs wel meer dan dat. Daarom hierbij een foto die je kunt plaatsen.  

Veel geluk, plezier en succes met komende huwelij-ken. Ze zijn bij jou in goede handen!

Hartelijke groet, Stefanie en Ronald Bouwels

#############################

15-11-2012  

Beste Robert, 

Hartstikke bedankt voor jouw ontspannen bijdrage aan ons huwelijk; het pastte volledig bij de sfeer van de dag. We hebben het heerlijke gehad!!

Warme groet, Astrid en Sarine.

##############################

13-10-2012

Beste Robert,

Bij deze willen we je nog van harte bedanken voor de geslaagde huwelijksvoltrekking op vrijdag 5 oktober. Het was geweldig! Vooral erg fijn dat je het zo persoonlijk hebt gemaakt. Bedankt!

 Vriendelijke groeten, Rik & Sigrid 

##############################   

21-09-2012 

Beste Robert,

Wij wilden je nog even hartelijk bedanken voor de mooie huwelijks ceremonie van afgelopen vrijdag.  Alle genodigden vonden het leuk en bijzonder.

Nogmaals bedankt daarvoor!!! 

Groeten, Francine & Job

##############################

16-09-2012

Beste Robert,

We willen je via deze weg hartelijk danken voor de geweldige, vrolijke, emotionele ceremonie op 14 september 2012! We kijken terug op een geweldige dag! In jouw woorden; het was echt de ceremonie die we altijd al zo gehad wilden hebben. Heel knap, onze complimenten. Maak nog veel bruidsparen net zo gelukkig als wij.     

Liefs, Ron en Ingrid.

##############################  

15-09-2012

Lieve Robert,

Wij willen je nogmaals bedanken voor de ceremonie.  

Wij en vele anderen met ons vonden het prachtig! Dank je wel!!!  

Groetjes  Freek, Marthe en Stan.
 

Beste Robert,

De trouwerij van Freek en Marthe is voor ons een onvergetelijke dag geworden. En dat heeft zeker te maken met de manier, waarop jij vorm hebt gegeven aan de ceremonie.  

Je hebt je zo mooi verdiept in het leven van Freek en Marthe. En Stan die betrokken werd bij de ceremonie en ook zijn handtekening mocht zetten. Het heeft ons geraakt en ontroerd. Daarvoor nogmaals onze hartelijke dank!

Hartelijke groet, John en Miep, ouders Marthe.

##############################  

19-09-2012

Beste dhr. Nas,

Afgelopen donderdag heeft u ons huwelijk voltrokken. We wilden u graag enorm bedanken. We vonden allebei dat u het fantastisch heeft gedaan. In uw verhaal kwamen alle elementen naar voren die we er graag in wilden. Vooral het gedeelte over mijn vader heeft op mij (en ook op diverse daggasten) diepe indruk gemaakt. Erg mooi hoe mijn vader er toch bij betrokken werd. Ook de toon van het verhaal (luchtig en met humor) was precies goed en de metafoor waar u mee eindigde ( de open en gesloten hand met zand) was bijzonder mooi gekozen. Overigens heeft u niet alleen op ons indruk gemaakt, ik heb ook alleen maar positieve geluiden gehoord van de daggasten, zelfs van mensen die normaal niet bijzonder complimenteus zijn.  

Nogmaals enorm bedankt voor een onvergetelijke plechtigheid.

Vriendelijke groet, 
Erik en Jeltine

##############################

08-09-2012

Hallo Robert,

Jij hebt onze speciale dag nog nét dat beetje extra speciaal gemaakt. Zoals ook al enkele mensen geschreven hadden, hadden we ons geen betere ambtenaar kunnen wensen! Fijn dat je zult genieten van de prosecco!

Groeten,
Patrick en Rutger

##############################

12-07-2012 

Hoi Robert,

Onze bruiloft is alweer bijna een maand geleden, maar wij wilden je nog graag bedanken voor de fantastische ceremonie. Wij hebben heel veel positieve reacties gehad van mensen die aanwezig waren. Wij vonden de ceremonie ook erg mooi, het ging in een soort roes voorbij en doordat je de sfeer opbouwt met enerzijds serieuze momenten en anderzijds humor en luchtigheid creëer je in mijn ogen een soort intimiteit en gezelligheid die perfect past bij een bruiloft. Nogmaals dank dat je dit met zoveel enthousiasme gedaan hebt 

Groeten, Jan en Vera

##############################

18-05-2012

Beste Robert,

Bij deze wil ik u nogmaals bedanken voor de prachtige woorden tijdens onze huwelijksceremonie op 18 mei j.l. We hebben daarna nog drie andere huwelijken bijgewoond, maar geen enkele keer kon de ambtenaar aan u tippen. Waar de ene de namen van de bruid en getuige met elkaar verwisselende en een vriendschap enorm had opgeblazen in haar praatje, zodat de getuige er zichtbaar ongemakkelijk bij was, daar was de ander juist weer heel langdradig door een levensloop op te sommen. Wij zijn dus erg blij dat de gemeente Nijmegen ons aan u heeft gekoppeld. Onze gasten hebben ons ook diverse malen laten weten dat onze ambtenaar het zo goed deed. Iedereen heeft echt genoten.

Nogmaals bedankt! Patricia en Michiel


##############################

29-08-2011

Beste Robert 

Na het huwelijk van Petra en Ed heb ik je niet meer gesproken, maar ik wilde je graag nog even zeggen dat ik grote waardering heb voor de manier waarop je het huwelijk hebt voltrokken. Je toon en de inhoud van je verhaal, hebben mij zeer aangesproken. Hartelijk dank daarvoor. Ik hoop dat je nog heel veel huwelijken op deze laconieke, nuchtere maar tegelijk zo warme manier mag verzorgen.

Met vriendelijke groet, Jan Kooger (ceremoniemeester)

##############################