Gastenboek

23 berichten op 3 pagina's
R Van.Zuilen
23-04-17 11:43:40
Beste Robert
Enige tijd geleden heb je de uitvaart ceremonie begeleid van mijn partner.
Ondanks het verdriet dat er was, heb jij er met jou woorden er een mooi en warm afscheids van gemaakt.

Hiervoor mijn hartelijke dank.

R.v. Zuilen
Marcia Janssen
11-04-17 11:35:28
Beste Robert,
Onlangs is mijn vader overleden en hebben wij jou gevraagd om de uitvaart ceremonie voor ons te begeleiden. Wat heb je dit fantastisch gedaan! De woorden die je sprak naar aanleiding van de fotoos en en het aankondigen van de sprekers deed je met een lach en een traan. Wat is het fijn om op zulke verdrietige momenten een fijne spreker te hebben. Dank voor je mooie en persoonlijke woorden.
Bart en Ella van Keimpema
24-02-17 09:32:46
Beste Robert,

Nogmaals dank voor de prachtige ceremonie. Had wat ons betreft niet beter gekund! Ook veel complimenten van de aanwezigen gehad.

Groet,

Bart en Ella
Maurice en Leonieke Verheesen
23-10-16 17:21:23
Beste Robert,

We willen je van harte bedanken voor de fijne huwelijksceremonie 16 september jl. Ondanks dat het voor ons pas een voorproefje was op de grote dag en we maar met een klein groepje waren, was de ceremonie bijzonder en persoonlijk. Het was precies zoals we het voor ons hadden gezien: een gezellige ceremonie zonder al te veel poespas!
Nogmaals dank! Liefs Maurice en Leonieke
Jaap Baarends
12-10-16 10:40:24

"Robert weet van elke ceremonie een feestje te maken. Ik heb ‘m meegemaakt toen de bruid 35 minuten te laat was, toen kleine kinderen de ceremonie bij elkaar schreeuwden en toen een getuige nét voor de huwelijksvoltrekking kwam binnenstormen: elke keer wist Robert de voorvallen prachtig en vooral erg grappig te verweven in z’n verhaal. Echt iemand bij wie je de ceremonie uit handen kan geven en kan genieten van z’n verhaal!
#jaapbaarends
Zahra Bahaj
08-10-16 10:55:42
Beste Robert,

Wat was het fijn om met jou al om de tafel te zitten en over onze bruiloft te praten. Toen al waren wij zo blij met de aanbevelingen die wij hadden gekregen.

En dan is 't zover...17-9 was onze trouwdag. En wat deed jij het fantastisch, met een lach en een traan zoals je zei. Het was emotioneel, heel grappig, pakkend en toch luchtig.

Ontzettend bedankt dat jij een mooie rol in onze film hebt gespeeld.

groet Remon & Zahra
Amber en Bas Kamermans
19-09-16 11:05:27
Robert, bedankt dat je ons in de echt hebt verbonden.

Je hebt onze ceremonie precies dat gegeven wat wij graag wilden hebben. Persoonlijk, informeel en met humor. De manier waarop je onze kinderen er bij betrokken hebt, was heel mooi en ongedwongen. We hebben ook veel leuke reacties gehad over de ceremonie van onze familie en vrienden, die aanwezig waren.

Nogmaals dank voor je warme woorden.


Groet,

Amber en Bas Kamermans
Dave en Marike Hoogenboom
07-09-16 16:10:27
Beste Robert,

Wij hebben ontzettend genoten van de manier waarop jij tijdens onze ceremonie hebt gesproken, het was erg mooi en zat een goede dosis humor in! Veel complimentjes gehad over de ceremonie.

Bedankt!
Groetjes Dave en Marike
Stephanie van Bolderen
03-11-15 22:55:52
we hebben ontzettend veel complimenten gehad over de manier waarop Robert onze ceremonie heeft geleid. Het was de goede mix van een persoonlijk verhaal, humor en een fijne gemoedelijke ambiance creëren. Bedankt Robert, beter hadden we niet kunnen wensen! Ps. En dat gedicht mocht er ook best wezen ;)
Femke en Siegfried Razab-Sekh
04-10-15 14:15:30
Beste Robert,
Een onvergetelijke avond ingeleid door een onvergetelijke, onorthodoxe ceremonie!
Je hebt ons oprecht aangevoeld en bewogen met jouw woorden, zoals jij dat alleen kan! Al onze gasten hebben ons dezelfde avond nog complimenten gegeven over jou. Dit was mogelijk omdat jij jezelf bent en bent geweest tijdens onze ontmoeting voor de ceremonie en in de voorbereiding naar de ceremonie. Een natuurtalent! Dank je wel!
Tonen: 5  10   20