Gastenboek

33 berichten op 7 pagina's
Luuk & Sharon Schiphorst
27-08-20 18:14:45
Gisteren, 26-8-2020, onze trouwdag. Wat een eer dat Robert ons huwelijk heeft voltrokken. Robert is een enorm fijne, humoristische en betrokken man.
Met veel zin en gezonde spanning gingen wij naar de ceremonie, en wat was het leuk! Volop genoten, gelachen en met nog meer bewondering kunnen zien hoe Robert zijn werk uitvoert met zijn hart! Wat kijken wij, samen met onze familie, terug op een onwijs mooie ceremonie. Wij hadden het niet beter kunnen wensen!
Angelo & Nicole Beşikçi
23-08-20 14:07:13
Onlangs heeft Robert ons huwelijk voltrokken in het stadhuis van Nijmegen. Voor ons was er geen twijfel mogelijk, Robert zou onze ceremonie gaan doen. Zijn foto en daarbij zijn uitstraling sprak ons gelijk aan en niet zonder reden. Wat een enthousiaste man! Hij nam alle tijd voor ons tijdens het voorgesprek en heeft goed geluisterd. Ons verhaal is absoluut geen standaard verhaal, dus toen hij bijna niks opschreef vroegen wij ons wel even af hoe hij dit toch ging doen. Maar dit was niet nodig, hij heeft een leuke samenvatting over ons verteld met de nodige (en gevraagde!) humor er in. Daarnaast betrok hij onze kinderen en die van de gasten leuk in de ceremonie. Ook heeft hij onze gasten goed vermaakt toen wij er zelf nog niet waren. Voor ons was Robert de perfecte man om onze ceremonie tot een mooi geheel te maken.
Robert, bedankt voor je mooie woorden!

Liefs, Angelo & Nicole
Jeroen en Marloes
15-08-20 23:00:16
Beste Robert,

Ontzettend bedankt voor de leuke ceremonie op onze trouwdag 6 augustus. Het was precies zoals we het graag wilden: persoonlijk, grappig en niet te formeel. Heel fijn dat we jou als babs hadden!

Groetjes, Jeroen en Marloes
Do en Bart
14-07-20 13:38:12
Beste Robert,

We hebben een fantastische trouwdag gehad en daar was de ceremonie een belangrijk onderdeel van. De ceremonie was warm, lief, grappig en ontspannen, precies zoals we hadden gehoopt en verwacht! Je had een mooi verhaal van ons avontuur gemaakt en tijdens de ceremonie betrok je de gasten hier ook op een leuke manier bij! We hebben hierdoor ook veel leuke reacties over gehad.
Nogmaals bedankt hiervoor en we kijken uit naar rond 2 volgend jaar ;)

Groetjes,
Do & Bart
Tal & Geert Nuijens
11-07-20 20:02:41
Lieve Robert,

Maandag 29 juni hebben wij een fantastische dag gevierd. Je hebt een prachtige ceremonie in elkaar gezet die precies aansloot op onze wensen: warmhartig, luchtig en ontspannen. We waren best nerveus en wisten niet zo goed wat wij moesten verwachten van de ceremonie, het gesprek vooraf gaf ons dan ook veel vertrouwen in jou. Iedere aanwezige voelde zich op zijn gemak gesteld. Ons gesprek vooraf was gezellig en met de vragenlijsten die je gebruikt hebben ik en mijn man elkaar verrast met hele lieve woorden. Desondanks de Corona maatregelen hebben wij een prachtige ceremonie gehad. De reacties op jou als BABS van de aanwezigen waren oprecht lovend, wat heeft hij het leuk en energiek gedaan zeiden ze, een fantastisch spreker. Precies passend bij ons als stel!

Nogmaals bedankt, Robert.

Liefs, Geert en Tal
Tonen: 5  10   20