Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

68 berichten op 14 pagina's
Thomas en Brechje van Steenveldt
07-12-23 10:22:54
Beste Robert,

Na 17 jaar verkering stapte wij op 18-11-2023 in het huwelijksbootje en was jij onze trouwambtenaar. En je was er niet zomaar één, je was fantastisch! Jij hebt onze trouwceremonie gegeven wat wij graag wilde. Het was warm (gezellig), met een vleugje humor en ook de andere gasten werden er door jou bij betrokken. Ook met onze 3 kids wist jij wel raad. De tweeling van 1 is nog jong, maar werden er door jou wel bij betrokken. Onze peuter van 3 had een speciale rol en dat deed hij fantastisch! Dit kwam mede door jouw bejegening jegens hem, de rust en het vertrouwen dat jij uitstraalde. Het contact met jouw is goed. Het voelt snel vertrouwd, is laagdrempelig en respectvol. Je kan goed luisteren en hebt onze informatie goed weten om te zetten in een prachtige verhaal tijdens de ceremonie. Wij zijn erg blij dat jij op onze trouwdag onze trouwambtenaar hebt willen zijn. Enorm bedankt daarvoor, we zullen er nog vaak aan terugdenken ❤

Liefs,
Thomas, Brechje, Lars, Roos & Floor van Steenveldt
Nijmegen
Marry en René DEBOERDOORDUIN
11-09-23 15:03:45
Beste Robert Nas,
Wat was je geweldig tijdens onze trouwceremonie in de Hans van der Grintensaal, Museum Katharinenhof, Kraneneburg (NRW) d.d. 19-8-2023.
We hebben ons vanaf het begin bij jou op ons gemak gevoeld, een betere trouwambtenaar hadden wij ons niet kunnen wensen . Je humor, je warmte en de manier waarop je omging met ons en met onze kunst sloot goed aan bij wie wij zijn. Je maakte deel uit van de performance DEBOERDOORDUIN. Ook onze gasten hebben de ceremonie als heel bijzonder ervaren.
Veel dank van Marry en René
Iris de Bruijn
20-08-23 12:49:15
Beste Robert,

Wat hebben wij een geweldige dag gehad, mede door jou. Wij willen jou ontzettend bedanken voor de prachtige woorden die je ons hebt toegesproken. Onze gasten waren super lyrisch over jou. Elk bruidspaar dat door jou getrouwd mag worden mag van geluk spreken.

Nogmaals bedankt dat je aanwezig wilde zijn op onze
trouwdag.

Lieve groet,

Koen en Iris de Bruijn
18 augustus 2023
De Meesterproef
Eline
02-07-23 16:03:37
Beste Robert,

We hebben enorm genoten van onze huwelijksdag en waren erg tevreden met de ceremonie, dank daarvoor!! We hebben ook veel positieve reacties over de ceremonie gehad van onze gasten.

We hebben een fijn kennismakingsgesprek gehad, waarbij je goed geluisterd hebt naar onze wensen. Het was luchtig, met humor en er was leuke interactie met onze gasten.

Met vriendelijke groet,
Eline en Jorre
Kelly Wanmaker-Huigsloot
26-06-23 09:13:32
Beste Robert,

Tijdens onze bruiloft op 3 juni jl. heb jij de ceremonie naar een hoger niveau getild. Wat heb je ons en de gasten verrast! Naast het feit dat onze gasten enorm te spreken zijn over jou zijn wij dat ook en heb jij onze dag onvergetelijk gemaakt. Je aanpak is persoonlijk, met een vleugje humor en emotie wat perfect bij ons past. Wij raden jou aan bij iedereen die gaat trouwen wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Dank je wel voor alles Robert!

Liefs Kelly, Gert-Jan en Liv
Tonen: 5  10   20