Gastenboek

34 berichten op 7 pagina's
Justin & Lisa van Oosterom
30-08-20 19:02:03
Hoi Robert,

Via deze weg willen we je bedanken voor de ceremonie van afgelopen vrijdag (28-08-2020)! We vonden de invulling van de ceremonie erg mooi, met genoeg luchtigheid. Precies zoals we wilden:)

Naderhand hebben we ook diverse positieve reacties ontvangen van onze gasten over de ceremonie in het stadhuis.
Bedankt voor alles!

Groetjes,

Justin & Lisa
Luuk & Sharon Schiphorst
27-08-20 18:14:45
Gisteren, 26-8-2020, onze trouwdag. Wat een eer dat Robert ons huwelijk heeft voltrokken. Robert is een enorm fijne, humoristische en betrokken man.
Met veel zin en gezonde spanning gingen wij naar de ceremonie, en wat was het leuk! Volop genoten, gelachen en met nog meer bewondering kunnen zien hoe Robert zijn werk uitvoert met zijn hart! Wat kijken wij, samen met onze familie, terug op een onwijs mooie ceremonie. Wij hadden het niet beter kunnen wensen!
Angelo & Nicole Beşikçi
23-08-20 14:07:13
Onlangs heeft Robert ons huwelijk voltrokken in het stadhuis van Nijmegen. Voor ons was er geen twijfel mogelijk, Robert zou onze ceremonie gaan doen. Zijn foto en daarbij zijn uitstraling sprak ons gelijk aan en niet zonder reden. Wat een enthousiaste man! Hij nam alle tijd voor ons tijdens het voorgesprek en heeft goed geluisterd. Ons verhaal is absoluut geen standaard verhaal, dus toen hij bijna niks opschreef vroegen wij ons wel even af hoe hij dit toch ging doen. Maar dit was niet nodig, hij heeft een leuke samenvatting over ons verteld met de nodige (en gevraagde!) humor er in. Daarnaast betrok hij onze kinderen en die van de gasten leuk in de ceremonie. Ook heeft hij onze gasten goed vermaakt toen wij er zelf nog niet waren. Voor ons was Robert de perfecte man om onze ceremonie tot een mooi geheel te maken.
Robert, bedankt voor je mooie woorden!

Liefs, Angelo & Nicole
Jeroen en Marloes
15-08-20 23:00:16
Beste Robert,

Ontzettend bedankt voor de leuke ceremonie op onze trouwdag 6 augustus. Het was precies zoals we het graag wilden: persoonlijk, grappig en niet te formeel. Heel fijn dat we jou als babs hadden!

Groetjes, Jeroen en Marloes
Do en Bart
14-07-20 13:38:12
Beste Robert,

We hebben een fantastische trouwdag gehad en daar was de ceremonie een belangrijk onderdeel van. De ceremonie was warm, lief, grappig en ontspannen, precies zoals we hadden gehoopt en verwacht! Je had een mooi verhaal van ons avontuur gemaakt en tijdens de ceremonie betrok je de gasten hier ook op een leuke manier bij! We hebben hierdoor ook veel leuke reacties over gehad.
Nogmaals bedankt hiervoor en we kijken uit naar rond 2 volgend jaar ;)

Groetjes,
Do & Bart
Tonen: 5  10   20