Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

68 berichten op 4 pagina's
Mandy & Maikel Tax
05-06-24 22:16:47
Jeetje, 3 weken geleden alweer heeft Robert ons huwelijk gesloten. Wat hebben wij genoten van de ceremonie met een lach en traan maar vooral veel humor. We hebben het er met zijn alle iedere week nog over hoe fijn de ceremonie was en wat we hebben moeten lachen. Robert weet je te raken met zijn mooie woorden en stelde ons en de gasten op ons gemak. Wij hadden geen anderre trouwambtenaar willen hebben en ons geen betere kunnen wensen!
Robert nogmaals bedankt, de ceremonie was precies zoals wij hem wilden, echt een feestje.

Liefs
Maikel & Mandy Tax
15-05-24
Tim en Ronne van Haaren
01-06-24 11:18:39
Op zoek naar een trouwambtenaar die humoristisch, liefdevol, betrokken en spontaan is. Zoek dan niet verder. Robert Nas heeft met goed verstand van zaken onze trouw ceremonie voorzien van de nodige portie humor. Zowel wij als onze gasten waren erg te spreken over zijn originele en persoonlijke aanpak.
Suzanne en Michelle
13-03-24 16:30:00
Beste Robert,

Wij zijn heel dankbaar dat jij de ceremonieel spreker was bij de uitvaart van onze vader. We waardeerden je toon, met een goede mix van de serieuze aard van de aangelegenheid en de benodigde luchtigheid en humor. Ook van de gasten kregen we positieve reacties op jou.

Erg fijn om op zo'n lastige dag te kunnen rekenen op iemand die zo kundig en betrokken is.

Veel dank,
Suzanne en Michelle
Luuk Hendriks
01-01-24 12:24:13
Dag Robert,

Wat bleek de laatste trouwerij binnen de gemeente Nijmegen van 2023, heb jij onze ceremonie perfect vorm weten te geven.

Na het kennismakingsgesprek waren we al overtuigd van jou: heel fijn en geïnteresseerd kwam je over. En met de nodige humor! Precies was we zochten. Ook op de dag zelf bracht je dit mee, en wat we extra waarderen is dat je ons en onze gasten zo op het gemak hebt gesteld. Dank dat je ons hebt willen trouwen.

Veel liefde en geluk in 2024 gewenst,
Marieke en Luuk
Anne en Bernard de Boer
12-12-23 21:10:30
Beste Robert,

Wat hebben we een goede keuze gemaakt door jou als trouwambtenaar te kiezen. Onze dag was geen standaard dag. En daar ging jij lekker in mee. Niets was te gek. Je haalde zelfs de reclameplaten van de auto zodat de avondgasten maar langenoeg in het ongewisse bleven. De ceremonie was aan het begin van de avond. Jij deed alsof je een van de gasten was, sloop er stilletjes tussen uit om je toga aan te doen en kwam via de andere kant alle gasten halen omdat er dus nog getrouwd moest worden! Wat een feest. Met een lach en een traan. En op de knieën om de sleep van Anne nog even netjes te leggen voor de foto vlak voor het ja-woord! Het is toch te leuk!
We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen, alles klopte! Tot en met de regenbui op de tent. Dankjewel dat je hebt bijgedragen aan de mooiste dag van ons leven! Je komt nog regelmatig voorbij in de gesprekken met familie en vrienden. Leuk toch?!

Liefs
Anne Wierckx-de Boer en Bernard de Boer <3
Thomas en Brechje van Steenveldt
07-12-23 10:22:54
Beste Robert,

Na 17 jaar verkering stapte wij op 18-11-2023 in het huwelijksbootje en was jij onze trouwambtenaar. En je was er niet zomaar één, je was fantastisch! Jij hebt onze trouwceremonie gegeven wat wij graag wilde. Het was warm (gezellig), met een vleugje humor en ook de andere gasten werden er door jou bij betrokken. Ook met onze 3 kids wist jij wel raad. De tweeling van 1 is nog jong, maar werden er door jou wel bij betrokken. Onze peuter van 3 had een speciale rol en dat deed hij fantastisch! Dit kwam mede door jouw bejegening jegens hem, de rust en het vertrouwen dat jij uitstraalde. Het contact met jouw is goed. Het voelt snel vertrouwd, is laagdrempelig en respectvol. Je kan goed luisteren en hebt onze informatie goed weten om te zetten in een prachtige verhaal tijdens de ceremonie. Wij zijn erg blij dat jij op onze trouwdag onze trouwambtenaar hebt willen zijn. Enorm bedankt daarvoor, we zullen er nog vaak aan terugdenken ❤

Liefs,
Thomas, Brechje, Lars, Roos & Floor van Steenveldt
Nijmegen
Marry en René DEBOERDOORDUIN
11-09-23 15:03:45
Beste Robert Nas,
Wat was je geweldig tijdens onze trouwceremonie in de Hans van der Grintensaal, Museum Katharinenhof, Kraneneburg (NRW) d.d. 19-8-2023.
We hebben ons vanaf het begin bij jou op ons gemak gevoeld, een betere trouwambtenaar hadden wij ons niet kunnen wensen . Je humor, je warmte en de manier waarop je omging met ons en met onze kunst sloot goed aan bij wie wij zijn. Je maakte deel uit van de performance DEBOERDOORDUIN. Ook onze gasten hebben de ceremonie als heel bijzonder ervaren.
Veel dank van Marry en René
Iris de Bruijn
20-08-23 12:49:15
Beste Robert,

Wat hebben wij een geweldige dag gehad, mede door jou. Wij willen jou ontzettend bedanken voor de prachtige woorden die je ons hebt toegesproken. Onze gasten waren super lyrisch over jou. Elk bruidspaar dat door jou getrouwd mag worden mag van geluk spreken.

Nogmaals bedankt dat je aanwezig wilde zijn op onze
trouwdag.

Lieve groet,

Koen en Iris de Bruijn
18 augustus 2023
De Meesterproef
Eline
02-07-23 16:03:37
Beste Robert,

We hebben enorm genoten van onze huwelijksdag en waren erg tevreden met de ceremonie, dank daarvoor!! We hebben ook veel positieve reacties over de ceremonie gehad van onze gasten.

We hebben een fijn kennismakingsgesprek gehad, waarbij je goed geluisterd hebt naar onze wensen. Het was luchtig, met humor en er was leuke interactie met onze gasten.

Met vriendelijke groet,
Eline en Jorre
Kelly Wanmaker-Huigsloot
26-06-23 09:13:32
Beste Robert,

Tijdens onze bruiloft op 3 juni jl. heb jij de ceremonie naar een hoger niveau getild. Wat heb je ons en de gasten verrast! Naast het feit dat onze gasten enorm te spreken zijn over jou zijn wij dat ook en heb jij onze dag onvergetelijk gemaakt. Je aanpak is persoonlijk, met een vleugje humor en emotie wat perfect bij ons past. Wij raden jou aan bij iedereen die gaat trouwen wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Dank je wel voor alles Robert!

Liefs Kelly, Gert-Jan en Liv
Roel Vaessen
13-06-23 21:14:32
Beste Robert,
Wij hebben ongelooflijk genoten van jou als onze trouwambtenaar. Het klinkt misschien gek als het gaat om een trouwceremonie, maar het was bij vlagen echt hilarisch! De humor die je inbracht, heeft onze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt. Maar niet alleen wij, maar echt iedereen was heel erg te spreken over jou. Wat ontzettend fijn dat jij onze trouwambtenaar was.
Onvergetelijk, dankjewel!
Daisy Jansen Barsch
28-05-23 21:48:57
Beste Robert
We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Wat heb jij het geweldig gedaan!! Vol humor en emotie. Onze dag is van begin tot eind gelopen zoals we gedroomd hadden. Ik zou het zo morgen over willen doen! En daar heb jij een belangrijke rol in gehad. Nogmaals dank voor alles!!
Liefs Maikel en Daisy
Danny Theunissen
19-05-23 16:21:37
Hallo Robbert ,

Nogmaals bedankt voor het sluiten van ons huwelijk . Met jouw humor / stijl en hetgeen je in de duitse taal hebt voor gedragen, is het een prachtige , onvergetelijke ceremonie geworden . De tips die je tijdens het voorgesprek hebt gegeven ( om ook de voor ons emotionele gebeurtenissen erin te betrekken ) hebben als eind resultaat deze prachtige ceremonie gemaakt . Ook alle gasten hebben hiervan genoten
Nogmaals heel erg bedankt

Simone en Danny
Joost Roelofsz
17-05-23 19:09:58
Beste Robbert, heel veel dank hoe jij mij hebt begeleid om als Babs voor een Dag de huwelijks ceremonie van mijn schoonzus en zwager te mogen voltrekken. Voor mij de eerste keer maar daar wist jij als ervaren Trouw Ambtenaar mij heel goed in te coachen om het zo persoonlijk en vrolijk te maken. Ik kreeg zeer veel complimenten maar dat heb ik ook aan jou te danken, waarvoor heel veel dank!
Mogelijk tot een volgend keer, groeten Joost
Wim Hillen
09-05-23 16:17:14
Bedankt Robert, voor de wijze waarop je onze ceremonie hebt geleid. We wisten eigenlijk goed niet wat we konden verwachten na ons voorgesprek. Maar je had interactie met iedereen in de zaal, veel ruimte voor een lach, veel ruimte voor emotie (en attent in het uitdelen van tissues). We hadden vooraf niet zoveel over onszelf losgelaten, toch heb je er een mooie ceremonie van gemaakt.
Heel knap hoe jij ons lied als rode draad hebt gebruikt in je verhaal, zo mooi!
Stephan & Susan Janssen-Koenders
17-01-23 17:01:36
Dankjewel Robert op de geweldige manier waarop je ons Partnerschap hebt voltrokken. Heel attent, ongedwongen, natuurlijk, serieus en met veel humor!
Iets te laat arriveren, massaal zakdoekjes uitdelen aan iedereen, bloemenvazen die lekte, ringen vergeten die in de jas aan de kapstok beneden zaten ... je wist met elke situatie wel raad om er toch een ontspannen en memorabele middag van te maken.
Vooraf hadden we een mooi intens en emotioneel gesprek thuis, dit wist je ook tactvol in de ceremonie te weven.
We konden het jaar niet beter afsluiten samen met jou. Je was gewoon de beste keuze ;-) !!!!
Lieve groeten van Stephan & Susan
Rouguet en Josly D'Isle
06-12-22 13:13:33
"We konden ons geen betere trouwambtenaar wensen!! Rob heeft voor een mooie en persoonlijke ceremonie verzorgd. Hij wist de ceremonie zo in te delen dat er ruimte was voor serieuze, humoristische en emotionele momenten. Precies wat we wilden! Daarbij wist hij onze familie en vrienden goed te betrekken bij de ceremonie. Wat een talentvolle man is Rob!! We kijken nog altijd met veel vreugde terug naar onze trouwdag."
Twan & Chantal Huijbers
19-11-22 09:35:35
Beste Robert,

Na de ceremonie spraken de gasten veelvuldig na over hoe jij ons huwelijk hebt voltrokken. De vrijgezellen wilden allemaal jou hebben als hun BABS. Het was heel komisch, spontaan maar ook zeker romantisch en heel erg oprecht. Wij hebben zeer genoten en zijn heel blij dat jij onze BABS was. Bedankt voor het fijne gesprek vooraf en de prachtige ceremonie. We kijken er nog lang met veel plezier op terug.

Groetjes,

Twan & Chantal
Marcel & Linda Dijkgraaf
03-09-22 16:19:04
Beste Robert,

Mede door jouw bijdrage is ons huwelijk een dag geworden om nooit te vergeten. Alle gasten en ook wij genoten van jouw humor, gevatheid en het betrekken van de gasten en onze kinderen bij de ceremonie.
Het is dat je maar 1 keer trouwt maar anders hadden we je zeker weer gevraagd 😉.

Dank je wel!

Groetjes Marcel & Linda Dijkgraaf
Hester en Walter Jansen-Gorter
12-08-22 20:19:12
Hoi Robert,

Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze perfecte dag! We zijn ongelofelijk blij dat we jou als BABS mochten hebben tijdens onze huwelijksceremonie. Geen stijve toestand maar een heerlijke losse, gezellige, humor rijke en liefdevolle ceremonie waarbij niet alleen wij maar ook onze gasten werden betrokken. We zijn ontzettend blij dat je er ons tijdens het voorgesprek nog op gewezen hebt dat dit het moment was waarop we naar elkaar onze liefde konden uitspreken en dat dat gewoon met een spiekbriefje kon! Hierdoor hebben we dit alsnog gedaan en hier zijn we ongelofelijk blij om!!

Ook onze gasten waren alleen maar lovend over hoe jij ons in de echt verbonden hebt! Ze hebben gelachen en waren ontroerd. We hadden het ons niet beter kunnen wensen! Door jouw inzet en bijdrage is het echt onze perfecte trouwdag geworden!

Warme groetjes,

Hester en Walter
Tonen: 5  10   20