Gastenboek

34 berichten op 2 pagina's
Lars en Merle de Bruin
05-11-21 17:23:22
Robert, wij willen je hartelijk danken voor een fantastisch begin van onze trouwdag. We voelden ons erg prettig tijdens de ceremonie en we kregen naderhand hele leuke reacties van onze gasten. Je had een leuke en creatieve benadering gevonden om onze, zoals je het zelf noemde, 'lovestory' te delen en betrok onze gasten bij de ceremonie.
Groetjes Lars en Merle
Joeri en Tessy de Waal
24-06-21 20:25:41
Bedankt, dat jij onze dag zo speciaal hebt gemaakt!
Wat moet je verwachten van het kennismakingsgesprek? Geen idee het is de eerste keer dat je trouwt. Maar tijdens het gesprek was voor ons al heel snel duidelijk dat jij iets heel moois en bijzonders van onze ceremonie zou gaan maken. Een mooi verhaal precies zoals wij zijn en beschreven hadden. Vele complimenten na afloop dat je het zo mooi had verwoord en verteld! Lieve Robert, bedankt voor het speciaal maken van onze dag! We hadden echt niemand anders willen hebben, jij maakte onze ceremonie liefdevol en krachtig ;) !
Boudewijn en Lara Wijnacker
11-11-20 12:46:17
Robert,

Tijdens een coronagolf trouwen, wie waagt zich daar nou aan? Na onze bruiloft te hebben uitgesteld van 27 maart 2020 naar 30 oktober 2020, besloten we ondanks de horeca sluiting toch te gaan voor onze bruiloft. En wat zijn wij blij dat wij dat hebben gedaan. Want wat bleef er nog over? De essentie van het trouwen, namelijk de verbintenis die we met elkaar aan willen gaan. En daarbij horend; een prachtige en onvergetelijke ceremonie. Ontroerend, emotioneel, grappig en bijzonder zijn woorden die bij ons opkomen als we terugdenken aan de ceremonie. We zijn heel blij met hoe jij de ceremonie hebt vorm gegeven. Knap hoe je precies de juiste snaar wist te raken, de gasten hebt betrokken bij de ceremonie en ons neefje en nichtje in het zonnetje hebt gezet. De kunst van het vertellen is een eigenschap die jij tot in de puntjes beheerst. Iedereen hing aan je lippen. Onze gasten waren allemaal lovend, een aantal zeiden zelfs tegen ons dat ze de ceremonie magisch vonden en daar heb jij een hele belangrijke rol in gespeeld. Heel erg bedankt daarvoor!

Lieve groeten, Boudewijn en Lara
Tim en Britt Klabbers
21-09-20 11:06:58
Robert je was fantastisch!
Dankjewel voor de prachtige ceremonie die jij begeleid hebt als trouwambtenaar. Jouw humor, warmte en vriendelijkheid was geweldig. Jij weet moeilijke dingen op een fijne manier te bespreken en kan met jouw humor zorgen voor een perfecte sfeer. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren erg te spreken over jou! Heel erg bedankt!
Groetjes Tim en Britt
Petar & Maira Dingemans
21-09-20 09:11:14
Bedankt Robert voor de prachtige persoonlijke ceremonie. We wilde graag een gezellige luchtigs ceremonie, een ceremonie die echt een vertaling is van wie wij zijn en dat was het! Ook wilde we graag dat onze twee dochters (7&3 jaar) aandacht kregen en ook dat gebeurde op een leuke kinderlijke manier! We hebben met z’n viertjes onze handtekening gezet en zijn daarmee, niet alleen als man/vrouw, maar ook als gezin getrouwd! Wij worden er blij van als we weer aan de ceremonie terug denken!
Justin & Lisa van Oosterom
30-08-20 19:02:03
Hoi Robert,

Via deze weg willen we je bedanken voor de ceremonie van afgelopen vrijdag (28-08-2020)! We vonden de invulling van de ceremonie erg mooi, met genoeg luchtigheid. Precies zoals we wilden:)

Naderhand hebben we ook diverse positieve reacties ontvangen van onze gasten over de ceremonie in het stadhuis.
Bedankt voor alles!

Groetjes,

Justin & Lisa
Luuk & Sharon Schiphorst
27-08-20 18:14:45
Gisteren, 26-8-2020, onze trouwdag. Wat een eer dat Robert ons huwelijk heeft voltrokken. Robert is een enorm fijne, humoristische en betrokken man.
Met veel zin en gezonde spanning gingen wij naar de ceremonie, en wat was het leuk! Volop genoten, gelachen en met nog meer bewondering kunnen zien hoe Robert zijn werk uitvoert met zijn hart! Wat kijken wij, samen met onze familie, terug op een onwijs mooie ceremonie. Wij hadden het niet beter kunnen wensen!
Angelo & Nicole Beşikçi
23-08-20 14:07:13
Onlangs heeft Robert ons huwelijk voltrokken in het stadhuis van Nijmegen. Voor ons was er geen twijfel mogelijk, Robert zou onze ceremonie gaan doen. Zijn foto en daarbij zijn uitstraling sprak ons gelijk aan en niet zonder reden. Wat een enthousiaste man! Hij nam alle tijd voor ons tijdens het voorgesprek en heeft goed geluisterd. Ons verhaal is absoluut geen standaard verhaal, dus toen hij bijna niks opschreef vroegen wij ons wel even af hoe hij dit toch ging doen. Maar dit was niet nodig, hij heeft een leuke samenvatting over ons verteld met de nodige (en gevraagde!) humor er in. Daarnaast betrok hij onze kinderen en die van de gasten leuk in de ceremonie. Ook heeft hij onze gasten goed vermaakt toen wij er zelf nog niet waren. Voor ons was Robert de perfecte man om onze ceremonie tot een mooi geheel te maken.
Robert, bedankt voor je mooie woorden!

Liefs, Angelo & Nicole
Jeroen en Marloes
15-08-20 23:00:16
Beste Robert,

Ontzettend bedankt voor de leuke ceremonie op onze trouwdag 6 augustus. Het was precies zoals we het graag wilden: persoonlijk, grappig en niet te formeel. Heel fijn dat we jou als babs hadden!

Groetjes, Jeroen en Marloes
Do en Bart
14-07-20 13:38:12
Beste Robert,

We hebben een fantastische trouwdag gehad en daar was de ceremonie een belangrijk onderdeel van. De ceremonie was warm, lief, grappig en ontspannen, precies zoals we hadden gehoopt en verwacht! Je had een mooi verhaal van ons avontuur gemaakt en tijdens de ceremonie betrok je de gasten hier ook op een leuke manier bij! We hebben hierdoor ook veel leuke reacties over gehad.
Nogmaals bedankt hiervoor en we kijken uit naar rond 2 volgend jaar ;)

Groetjes,
Do & Bart
Tal & Geert Nuijens
11-07-20 20:02:41
Lieve Robert,

Maandag 29 juni hebben wij een fantastische dag gevierd. Je hebt een prachtige ceremonie in elkaar gezet die precies aansloot op onze wensen: warmhartig, luchtig en ontspannen. We waren best nerveus en wisten niet zo goed wat wij moesten verwachten van de ceremonie, het gesprek vooraf gaf ons dan ook veel vertrouwen in jou. Iedere aanwezige voelde zich op zijn gemak gesteld. Ons gesprek vooraf was gezellig en met de vragenlijsten die je gebruikt hebben ik en mijn man elkaar verrast met hele lieve woorden. Desondanks de Corona maatregelen hebben wij een prachtige ceremonie gehad. De reacties op jou als BABS van de aanwezigen waren oprecht lovend, wat heeft hij het leuk en energiek gedaan zeiden ze, een fantastisch spreker. Precies passend bij ons als stel!

Nogmaals bedankt, Robert.

Liefs, Geert en Tal
Maarten en Marijn Arends
20-05-19 12:54:59
Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie op vrijdag 17 mei. We vonden het een bijzondere bijeenkomst, waarin je alle belangrijke punten uit ons leven belichtte. We kregen na de ceremonie veel complimenten van de gasten over jouw manier van spreken. Je gaf de ceremonie een luchtige en gezellige toon, precies zoals we hadden gehoopt. Daarnaast heeft jouw toespraak bij velen de gevoelige snaar geraakt. Onze trouwdag was een groot succes! Ontzettend bedankt.

Liefs, Marijn en Maarten
Tonnie & Ingrid Van Melis
26-01-19 10:56:44
Lieve Robert,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige ceremonie op onze trouwdag. Wat heb je onze verhalen mooi samengebracht en verwoord. De dag was met een lach en een traan en dat heb je heel goed aangevoeld. Onze gasten waren ook heel enthousiast over je en vonden het stuk voor stuk een prachtige ceremonie. Robert jij bent echt gemaakt voor dit vak. Wij hebben van je genoten en wij hopen dat nog veel meer bruidsparen van je mogen genieten ♡

Liefs,
Tonnie & Ingrid
Sabine & Merlijn Van Andel & Platvoet
05-12-18 17:24:19
Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de erg fijne ceremonie in verband met ons geregistreerd partnerschap. Je nam de tijd voor ons en onze vrienden en familie en wist op humoristische wijze een heel mooi en intiem moment vast te leggen. We zullen dit nog lang blijven herinneren.

Veel succes met de komende ceremonies en wie weet tot in de toekomst.
Mariana en Maarten van Delft-Ballottin
23-08-18 22:49:40
Dear Robert,

We really appreciated how much care you took to do our ceremony. We know it was a challenge, since half of the audience spoke neither Dutch nor English, just Portuguese. But you made everything sound great, speaking in a nice pace, allowing time for people to translate. We had an amusing ceremony; it was both funny and emotional at the same time.

Thanks for making our day more special!
Sjoerd en Carolien
25-02-18 19:30:32
Beste Robert,

Wat was 23-02 een prachtige dag, waarover mijn vader Rob naderhand schreef: 'Het was een bijzondere dag, die we ons nog lang zullen herinneren'!
De verrassing voor onze ouders pakte zo goed uit. Ontzettend leuk dat je met het voorstel kwam om onze ouders tijdens de lunch te verrassen. Als je nog een baan (ernaast) als acteur zoekt..?

De ceremonie verliep heel ontspannen, in een fijne en relaxte sfeer. Leuk dat je met het idee kwam om de tafels bij elkaar te zetten en met z'n allen rond de tafel in gesprek te gaan. Zo werd het echt een intieme ceremonie.

De voorbereiding verliep uiterst prettig. Zelfs met een uitgeschreven script! Die bewaren we.

Robert, als we ooit nog eens ons geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk, dan weten we wie we daarvoor willen vragen.

Succes verder met al je andere huwelijken!
Niels en Froukje Brom-van Wees
17-01-18 16:39:53
Beste Robert,


Wat heb je onze dag (15 december 2017) nog mooier gemaakt!
We kijken met heel veel plezier terug op de enthousiaste manier waarop jij de ceremonie hebt vormgegeven.

Er was ruimte voor een lach, een traan en je hebt ons samenzijn, onze liefde voor elkaar verwoord zoals het is. Ook heb je de kinderen die aanwezig waren er op een leuke manier bij betrokken. En je ging zelfs voor mij door de knieën ging om mijn jurk mooi neer te leggen, echt fantastisch! Onze familie en vrienden zijn ook vol lof over jou.

Nogmaals enorm bedankt en het allerbeste gewenst!

Hartelijke groet,

Niels en Froukje Brom-van Wees
Stéphanie en Steven Heijlager
03-01-18 20:07:22
Beste Robert,
Bedankt voor de mooie woorden tijdens onze ceremonie op 18 november 2017. Mede dankzij uw humorvolle ceremonie hebben wij een geweldige dag gehad. Nogmaals dank en hartelijke groet,
Steven & Stéohanie
Shirley
03-10-17 13:43:03
Geachte heer Nas,

Ontzettend bedankt voor de prachtige ceremonie. Mijn ouders waren erg blij met de manier waarop u dit heeft geleid. En wat een ontzettend mooi gedicht als afsluiting welke indruk heeft gemaakt op alle aanwezigen.

Vriendelijke groet,
Shirley
Jan en Elsbeth Janssens
30-08-17 21:08:15
Beste Robert,

Enige tijd geleden heb jij ons getrouwd. Wij èn onze gasten kijken met veel plezier terug op een mooie ceremonie. Dankjewel voor je bijdrage aan onze mooie dag! Leuk detail: Al onze gasten spraken naar ons uit dat ze nog nooit zo'n toegewijde en enthousiaste ambtenaar een huwelijk hebben zien voltrekken!

Wellicht tot ziens!

Groetjes,
Jan en Elsbeth
Tonen: 5  10   20