Gastenboek

34 berichten op 4 pagina's
Lars en Merle de Bruin
05-11-21 17:23:22
Robert, wij willen je hartelijk danken voor een fantastisch begin van onze trouwdag. We voelden ons erg prettig tijdens de ceremonie en we kregen naderhand hele leuke reacties van onze gasten. Je had een leuke en creatieve benadering gevonden om onze, zoals je het zelf noemde, 'lovestory' te delen en betrok onze gasten bij de ceremonie.
Groetjes Lars en Merle
Joeri en Tessy de Waal
24-06-21 20:25:41
Bedankt, dat jij onze dag zo speciaal hebt gemaakt!
Wat moet je verwachten van het kennismakingsgesprek? Geen idee het is de eerste keer dat je trouwt. Maar tijdens het gesprek was voor ons al heel snel duidelijk dat jij iets heel moois en bijzonders van onze ceremonie zou gaan maken. Een mooi verhaal precies zoals wij zijn en beschreven hadden. Vele complimenten na afloop dat je het zo mooi had verwoord en verteld! Lieve Robert, bedankt voor het speciaal maken van onze dag! We hadden echt niemand anders willen hebben, jij maakte onze ceremonie liefdevol en krachtig ;) !
Boudewijn en Lara Wijnacker
11-11-20 12:46:17
Robert,

Tijdens een coronagolf trouwen, wie waagt zich daar nou aan? Na onze bruiloft te hebben uitgesteld van 27 maart 2020 naar 30 oktober 2020, besloten we ondanks de horeca sluiting toch te gaan voor onze bruiloft. En wat zijn wij blij dat wij dat hebben gedaan. Want wat bleef er nog over? De essentie van het trouwen, namelijk de verbintenis die we met elkaar aan willen gaan. En daarbij horend; een prachtige en onvergetelijke ceremonie. Ontroerend, emotioneel, grappig en bijzonder zijn woorden die bij ons opkomen als we terugdenken aan de ceremonie. We zijn heel blij met hoe jij de ceremonie hebt vorm gegeven. Knap hoe je precies de juiste snaar wist te raken, de gasten hebt betrokken bij de ceremonie en ons neefje en nichtje in het zonnetje hebt gezet. De kunst van het vertellen is een eigenschap die jij tot in de puntjes beheerst. Iedereen hing aan je lippen. Onze gasten waren allemaal lovend, een aantal zeiden zelfs tegen ons dat ze de ceremonie magisch vonden en daar heb jij een hele belangrijke rol in gespeeld. Heel erg bedankt daarvoor!

Lieve groeten, Boudewijn en Lara
Tim en Britt Klabbers
21-09-20 11:06:58
Robert je was fantastisch!
Dankjewel voor de prachtige ceremonie die jij begeleid hebt als trouwambtenaar. Jouw humor, warmte en vriendelijkheid was geweldig. Jij weet moeilijke dingen op een fijne manier te bespreken en kan met jouw humor zorgen voor een perfecte sfeer. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren erg te spreken over jou! Heel erg bedankt!
Groetjes Tim en Britt
Petar & Maira Dingemans
21-09-20 09:11:14
Bedankt Robert voor de prachtige persoonlijke ceremonie. We wilde graag een gezellige luchtigs ceremonie, een ceremonie die echt een vertaling is van wie wij zijn en dat was het! Ook wilde we graag dat onze twee dochters (7&3 jaar) aandacht kregen en ook dat gebeurde op een leuke kinderlijke manier! We hebben met z’n viertjes onze handtekening gezet en zijn daarmee, niet alleen als man/vrouw, maar ook als gezin getrouwd! Wij worden er blij van als we weer aan de ceremonie terug denken!
Justin & Lisa van Oosterom
30-08-20 19:02:03
Hoi Robert,

Via deze weg willen we je bedanken voor de ceremonie van afgelopen vrijdag (28-08-2020)! We vonden de invulling van de ceremonie erg mooi, met genoeg luchtigheid. Precies zoals we wilden:)

Naderhand hebben we ook diverse positieve reacties ontvangen van onze gasten over de ceremonie in het stadhuis.
Bedankt voor alles!

Groetjes,

Justin & Lisa
Luuk & Sharon Schiphorst
27-08-20 18:14:45
Gisteren, 26-8-2020, onze trouwdag. Wat een eer dat Robert ons huwelijk heeft voltrokken. Robert is een enorm fijne, humoristische en betrokken man.
Met veel zin en gezonde spanning gingen wij naar de ceremonie, en wat was het leuk! Volop genoten, gelachen en met nog meer bewondering kunnen zien hoe Robert zijn werk uitvoert met zijn hart! Wat kijken wij, samen met onze familie, terug op een onwijs mooie ceremonie. Wij hadden het niet beter kunnen wensen!
Angelo & Nicole Beşikçi
23-08-20 14:07:13
Onlangs heeft Robert ons huwelijk voltrokken in het stadhuis van Nijmegen. Voor ons was er geen twijfel mogelijk, Robert zou onze ceremonie gaan doen. Zijn foto en daarbij zijn uitstraling sprak ons gelijk aan en niet zonder reden. Wat een enthousiaste man! Hij nam alle tijd voor ons tijdens het voorgesprek en heeft goed geluisterd. Ons verhaal is absoluut geen standaard verhaal, dus toen hij bijna niks opschreef vroegen wij ons wel even af hoe hij dit toch ging doen. Maar dit was niet nodig, hij heeft een leuke samenvatting over ons verteld met de nodige (en gevraagde!) humor er in. Daarnaast betrok hij onze kinderen en die van de gasten leuk in de ceremonie. Ook heeft hij onze gasten goed vermaakt toen wij er zelf nog niet waren. Voor ons was Robert de perfecte man om onze ceremonie tot een mooi geheel te maken.
Robert, bedankt voor je mooie woorden!

Liefs, Angelo & Nicole
Jeroen en Marloes
15-08-20 23:00:16
Beste Robert,

Ontzettend bedankt voor de leuke ceremonie op onze trouwdag 6 augustus. Het was precies zoals we het graag wilden: persoonlijk, grappig en niet te formeel. Heel fijn dat we jou als babs hadden!

Groetjes, Jeroen en Marloes
Do en Bart
14-07-20 13:38:12
Beste Robert,

We hebben een fantastische trouwdag gehad en daar was de ceremonie een belangrijk onderdeel van. De ceremonie was warm, lief, grappig en ontspannen, precies zoals we hadden gehoopt en verwacht! Je had een mooi verhaal van ons avontuur gemaakt en tijdens de ceremonie betrok je de gasten hier ook op een leuke manier bij! We hebben hierdoor ook veel leuke reacties over gehad.
Nogmaals bedankt hiervoor en we kijken uit naar rond 2 volgend jaar ;)

Groetjes,
Do & Bart
Tonen: 5  10   20