Robert Nas.Jouw trouwambtenaar.
 

Gastenboek

62 berichten op 7 pagina's
Marry en René DEBOERDOORDUIN
11-09-23 15:03:45
Beste Robert Nas,
Wat was je geweldig tijdens onze trouwceremonie in de Hans van der Grintensaal, Museum Katharinenhof, Kraneneburg (NRW) d.d. 19-8-2023.
We hebben ons vanaf het begin bij jou op ons gemak gevoeld, een betere trouwambtenaar hadden wij ons niet kunnen wensen . Je humor, je warmte en de manier waarop je omging met ons en met onze kunst sloot goed aan bij wie wij zijn. Je maakte deel uit van de performance DEBOERDOORDUIN. Ook onze gasten hebben de ceremonie als heel bijzonder ervaren.
Veel dank van Marry en René
Iris de Bruijn
20-08-23 12:49:15
Beste Robert,

Wat hebben wij een geweldige dag gehad, mede door jou. Wij willen jou ontzettend bedanken voor de prachtige woorden die je ons hebt toegesproken. Onze gasten waren super lyrisch over jou. Elk bruidspaar dat door jou getrouwd mag worden mag van geluk spreken.

Nogmaals bedankt dat je aanwezig wilde zijn op onze
trouwdag.

Lieve groet,

Koen en Iris de Bruijn
18 augustus 2023
De Meesterproef
Eline
02-07-23 16:03:37
Beste Robert,

We hebben enorm genoten van onze huwelijksdag en waren erg tevreden met de ceremonie, dank daarvoor!! We hebben ook veel positieve reacties over de ceremonie gehad van onze gasten.

We hebben een fijn kennismakingsgesprek gehad, waarbij je goed geluisterd hebt naar onze wensen. Het was luchtig, met humor en er was leuke interactie met onze gasten.

Met vriendelijke groet,
Eline en Jorre
Kelly Wanmaker-Huigsloot
26-06-23 09:13:32
Beste Robert,

Tijdens onze bruiloft op 3 juni jl. heb jij de ceremonie naar een hoger niveau getild. Wat heb je ons en de gasten verrast! Naast het feit dat onze gasten enorm te spreken zijn over jou zijn wij dat ook en heb jij onze dag onvergetelijk gemaakt. Je aanpak is persoonlijk, met een vleugje humor en emotie wat perfect bij ons past. Wij raden jou aan bij iedereen die gaat trouwen wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Dank je wel voor alles Robert!

Liefs Kelly, Gert-Jan en Liv
Roel Vaessen
13-06-23 21:14:32
Beste Robert,
Wij hebben ongelooflijk genoten van jou als onze trouwambtenaar. Het klinkt misschien gek als het gaat om een trouwceremonie, maar het was bij vlagen echt hilarisch! De humor die je inbracht, heeft onze dag tot een onvergetelijke dag gemaakt. Maar niet alleen wij, maar echt iedereen was heel erg te spreken over jou. Wat ontzettend fijn dat jij onze trouwambtenaar was.
Onvergetelijk, dankjewel!
Daisy Jansen Barsch
28-05-23 21:48:57
Beste Robert
We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Wat heb jij het geweldig gedaan!! Vol humor en emotie. Onze dag is van begin tot eind gelopen zoals we gedroomd hadden. Ik zou het zo morgen over willen doen! En daar heb jij een belangrijke rol in gehad. Nogmaals dank voor alles!!
Liefs Maikel en Daisy
Danny Theunissen
19-05-23 16:21:37
Hallo Robbert ,

Nogmaals bedankt voor het sluiten van ons huwelijk . Met jouw humor / stijl en hetgeen je in de duitse taal hebt voor gedragen, is het een prachtige , onvergetelijke ceremonie geworden . De tips die je tijdens het voorgesprek hebt gegeven ( om ook de voor ons emotionele gebeurtenissen erin te betrekken ) hebben als eind resultaat deze prachtige ceremonie gemaakt . Ook alle gasten hebben hiervan genoten
Nogmaals heel erg bedankt

Simone en Danny
Joost Roelofsz
17-05-23 19:09:58
Beste Robbert, heel veel dank hoe jij mij hebt begeleid om als Babs voor een Dag de huwelijks ceremonie van mijn schoonzus en zwager te mogen voltrekken. Voor mij de eerste keer maar daar wist jij als ervaren Trouw Ambtenaar mij heel goed in te coachen om het zo persoonlijk en vrolijk te maken. Ik kreeg zeer veel complimenten maar dat heb ik ook aan jou te danken, waarvoor heel veel dank!
Mogelijk tot een volgend keer, groeten Joost
Wim Hillen
09-05-23 16:17:14
Bedankt Robert, voor de wijze waarop je onze ceremonie hebt geleid. We wisten eigenlijk goed niet wat we konden verwachten na ons voorgesprek. Maar je had interactie met iedereen in de zaal, veel ruimte voor een lach, veel ruimte voor emotie (en attent in het uitdelen van tissues). We hadden vooraf niet zoveel over onszelf losgelaten, toch heb je er een mooie ceremonie van gemaakt.
Heel knap hoe jij ons lied als rode draad hebt gebruikt in je verhaal, zo mooi!
Stephan & Susan Janssen-Koenders
17-01-23 17:01:36
Dankjewel Robert op de geweldige manier waarop je ons Partnerschap hebt voltrokken. Heel attent, ongedwongen, natuurlijk, serieus en met veel humor!
Iets te laat arriveren, massaal zakdoekjes uitdelen aan iedereen, bloemenvazen die lekte, ringen vergeten die in de jas aan de kapstok beneden zaten ... je wist met elke situatie wel raad om er toch een ontspannen en memorabele middag van te maken.
Vooraf hadden we een mooi intens en emotioneel gesprek thuis, dit wist je ook tactvol in de ceremonie te weven.
We konden het jaar niet beter afsluiten samen met jou. Je was gewoon de beste keuze ;-) !!!!
Lieve groeten van Stephan & Susan
Tonen: 5  10   20