Gastenboek

23 berichten op 5 pagina's
R Van.Zuilen
23-04-17 11:43:40
Beste Robert
Enige tijd geleden heb je de uitvaart ceremonie begeleid van mijn partner.
Ondanks het verdriet dat er was, heb jij er met jou woorden er een mooi en warm afscheids van gemaakt.

Hiervoor mijn hartelijke dank.

R.v. Zuilen
Marcia Janssen
11-04-17 11:35:28
Beste Robert,
Onlangs is mijn vader overleden en hebben wij jou gevraagd om de uitvaart ceremonie voor ons te begeleiden. Wat heb je dit fantastisch gedaan! De woorden die je sprak naar aanleiding van de fotoos en en het aankondigen van de sprekers deed je met een lach en een traan. Wat is het fijn om op zulke verdrietige momenten een fijne spreker te hebben. Dank voor je mooie en persoonlijke woorden.
Bart en Ella van Keimpema
24-02-17 09:32:46
Beste Robert,

Nogmaals dank voor de prachtige ceremonie. Had wat ons betreft niet beter gekund! Ook veel complimenten van de aanwezigen gehad.

Groet,

Bart en Ella
Maurice en Leonieke Verheesen
23-10-16 17:21:23
Beste Robert,

We willen je van harte bedanken voor de fijne huwelijksceremonie 16 september jl. Ondanks dat het voor ons pas een voorproefje was op de grote dag en we maar met een klein groepje waren, was de ceremonie bijzonder en persoonlijk. Het was precies zoals we het voor ons hadden gezien: een gezellige ceremonie zonder al te veel poespas!
Nogmaals dank! Liefs Maurice en Leonieke
Jaap Baarends
12-10-16 10:40:24

"Robert weet van elke ceremonie een feestje te maken. Ik heb ‘m meegemaakt toen de bruid 35 minuten te laat was, toen kleine kinderen de ceremonie bij elkaar schreeuwden en toen een getuige nét voor de huwelijksvoltrekking kwam binnenstormen: elke keer wist Robert de voorvallen prachtig en vooral erg grappig te verweven in z’n verhaal. Echt iemand bij wie je de ceremonie uit handen kan geven en kan genieten van z’n verhaal!
#jaapbaarends
Tonen: 5  10   20