Gastenboek

23 berichten op 2 pagina's
Maarten en Marijn Arends
20-05-19 12:54:59
Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie op vrijdag 17 mei. We vonden het een bijzondere bijeenkomst, waarin je alle belangrijke punten uit ons leven belichtte. We kregen na de ceremonie veel complimenten van de gasten over jouw manier van spreken. Je gaf de ceremonie een luchtige en gezellige toon, precies zoals we hadden gehoopt. Daarnaast heeft jouw toespraak bij velen de gevoelige snaar geraakt. Onze trouwdag was een groot succes! Ontzettend bedankt.

Liefs, Marijn en Maarten
Tonnie & Ingrid Van Melis
26-01-19 10:56:44
Lieve Robert,

Via deze weg willen we je nogmaals bedanken voor de prachtige ceremonie op onze trouwdag. Wat heb je onze verhalen mooi samengebracht en verwoord. De dag was met een lach en een traan en dat heb je heel goed aangevoeld. Onze gasten waren ook heel enthousiast over je en vonden het stuk voor stuk een prachtige ceremonie. Robert jij bent echt gemaakt voor dit vak. Wij hebben van je genoten en wij hopen dat nog veel meer bruidsparen van je mogen genieten ♡

Liefs,
Tonnie & Ingrid
Sabine & Merlijn Van Andel & Platvoet
05-12-18 17:24:19
Beste Robert,

Heel erg bedankt voor de erg fijne ceremonie in verband met ons geregistreerd partnerschap. Je nam de tijd voor ons en onze vrienden en familie en wist op humoristische wijze een heel mooi en intiem moment vast te leggen. We zullen dit nog lang blijven herinneren.

Veel succes met de komende ceremonies en wie weet tot in de toekomst.
Mariana en Maarten van Delft-Ballottin
23-08-18 22:49:40
Dear Robert,

We really appreciated how much care you took to do our ceremony. We know it was a challenge, since half of the audience spoke neither Dutch nor English, just Portuguese. But you made everything sound great, speaking in a nice pace, allowing time for people to translate. We had an amusing ceremony; it was both funny and emotional at the same time.

Thanks for making our day more special!
Sjoerd en Carolien
25-02-18 19:30:32
Beste Robert,

Wat was 23-02 een prachtige dag, waarover mijn vader Rob naderhand schreef: 'Het was een bijzondere dag, die we ons nog lang zullen herinneren'!
De verrassing voor onze ouders pakte zo goed uit. Ontzettend leuk dat je met het voorstel kwam om onze ouders tijdens de lunch te verrassen. Als je nog een baan (ernaast) als acteur zoekt..?

De ceremonie verliep heel ontspannen, in een fijne en relaxte sfeer. Leuk dat je met het idee kwam om de tafels bij elkaar te zetten en met z'n allen rond de tafel in gesprek te gaan. Zo werd het echt een intieme ceremonie.

De voorbereiding verliep uiterst prettig. Zelfs met een uitgeschreven script! Die bewaren we.

Robert, als we ooit nog eens ons geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk, dan weten we wie we daarvoor willen vragen.

Succes verder met al je andere huwelijken!
Niels en Froukje Brom-van Wees
17-01-18 16:39:53
Beste Robert,


Wat heb je onze dag (15 december 2017) nog mooier gemaakt!
We kijken met heel veel plezier terug op de enthousiaste manier waarop jij de ceremonie hebt vormgegeven.

Er was ruimte voor een lach, een traan en je hebt ons samenzijn, onze liefde voor elkaar verwoord zoals het is. Ook heb je de kinderen die aanwezig waren er op een leuke manier bij betrokken. En je ging zelfs voor mij door de knieën ging om mijn jurk mooi neer te leggen, echt fantastisch! Onze familie en vrienden zijn ook vol lof over jou.

Nogmaals enorm bedankt en het allerbeste gewenst!

Hartelijke groet,

Niels en Froukje Brom-van Wees
Stéphanie en Steven Heijlager
03-01-18 20:07:22
Beste Robert,
Bedankt voor de mooie woorden tijdens onze ceremonie op 18 november 2017. Mede dankzij uw humorvolle ceremonie hebben wij een geweldige dag gehad. Nogmaals dank en hartelijke groet,
Steven & Stéohanie
Shirley
03-10-17 13:43:03
Geachte heer Nas,

Ontzettend bedankt voor de prachtige ceremonie. Mijn ouders waren erg blij met de manier waarop u dit heeft geleid. En wat een ontzettend mooi gedicht als afsluiting welke indruk heeft gemaakt op alle aanwezigen.

Vriendelijke groet,
Shirley
Jan en Elsbeth Janssens
30-08-17 21:08:15
Beste Robert,

Enige tijd geleden heb jij ons getrouwd. Wij èn onze gasten kijken met veel plezier terug op een mooie ceremonie. Dankjewel voor je bijdrage aan onze mooie dag! Leuk detail: Al onze gasten spraken naar ons uit dat ze nog nooit zo'n toegewijde en enthousiaste ambtenaar een huwelijk hebben zien voltrekken!

Wellicht tot ziens!

Groetjes,
Jan en Elsbeth
Brigitte Thunnissen
01-06-17 10:42:09
Op 23 mei heb jij ons geregistreerde partnerschap geleid. Het was precies zoals het zou moeten zijn; met een vleugje humor, persoonlijk maar ook niet groter makend dan dat het was. We willen je enorm bedanken en wie weet tot ooit bij de bruiloft!

Hartelijk dank!
Brigitte & Valerie
R Van.Zuilen
23-04-17 11:43:40
Beste Robert
Enige tijd geleden heb je de uitvaart ceremonie begeleid van mijn partner.
Ondanks het verdriet dat er was, heb jij er met jou woorden er een mooi en warm afscheids van gemaakt.

Hiervoor mijn hartelijke dank.

R.v. Zuilen
Marcia Janssen
11-04-17 11:35:28
Beste Robert,
Onlangs is mijn vader overleden en hebben wij jou gevraagd om de uitvaart ceremonie voor ons te begeleiden. Wat heb je dit fantastisch gedaan! De woorden die je sprak naar aanleiding van de fotoos en en het aankondigen van de sprekers deed je met een lach en een traan. Wat is het fijn om op zulke verdrietige momenten een fijne spreker te hebben. Dank voor je mooie en persoonlijke woorden.
Bart en Ella van Keimpema
24-02-17 09:32:46
Beste Robert,

Nogmaals dank voor de prachtige ceremonie. Had wat ons betreft niet beter gekund! Ook veel complimenten van de aanwezigen gehad.

Groet,

Bart en Ella
Maurice en Leonieke Verheesen
23-10-16 17:21:23
Beste Robert,

We willen je van harte bedanken voor de fijne huwelijksceremonie 16 september jl. Ondanks dat het voor ons pas een voorproefje was op de grote dag en we maar met een klein groepje waren, was de ceremonie bijzonder en persoonlijk. Het was precies zoals we het voor ons hadden gezien: een gezellige ceremonie zonder al te veel poespas!
Nogmaals dank! Liefs Maurice en Leonieke
Jaap Baarends
12-10-16 10:40:24

"Robert weet van elke ceremonie een feestje te maken. Ik heb ‘m meegemaakt toen de bruid 35 minuten te laat was, toen kleine kinderen de ceremonie bij elkaar schreeuwden en toen een getuige nét voor de huwelijksvoltrekking kwam binnenstormen: elke keer wist Robert de voorvallen prachtig en vooral erg grappig te verweven in z’n verhaal. Echt iemand bij wie je de ceremonie uit handen kan geven en kan genieten van z’n verhaal!
#jaapbaarends
Zahra Bahaj
08-10-16 10:55:42
Beste Robert,

Wat was het fijn om met jou al om de tafel te zitten en over onze bruiloft te praten. Toen al waren wij zo blij met de aanbevelingen die wij hadden gekregen.

En dan is 't zover...17-9 was onze trouwdag. En wat deed jij het fantastisch, met een lach en een traan zoals je zei. Het was emotioneel, heel grappig, pakkend en toch luchtig.

Ontzettend bedankt dat jij een mooie rol in onze film hebt gespeeld.

groet Remon & Zahra
Amber en Bas Kamermans
19-09-16 11:05:27
Robert, bedankt dat je ons in de echt hebt verbonden.

Je hebt onze ceremonie precies dat gegeven wat wij graag wilden hebben. Persoonlijk, informeel en met humor. De manier waarop je onze kinderen er bij betrokken hebt, was heel mooi en ongedwongen. We hebben ook veel leuke reacties gehad over de ceremonie van onze familie en vrienden, die aanwezig waren.

Nogmaals dank voor je warme woorden.


Groet,

Amber en Bas Kamermans
Dave en Marike Hoogenboom
07-09-16 16:10:27
Beste Robert,

Wij hebben ontzettend genoten van de manier waarop jij tijdens onze ceremonie hebt gesproken, het was erg mooi en zat een goede dosis humor in! Veel complimentjes gehad over de ceremonie.

Bedankt!
Groetjes Dave en Marike
Stephanie van Bolderen
03-11-15 22:55:52
we hebben ontzettend veel complimenten gehad over de manier waarop Robert onze ceremonie heeft geleid. Het was de goede mix van een persoonlijk verhaal, humor en een fijne gemoedelijke ambiance creëren. Bedankt Robert, beter hadden we niet kunnen wensen! Ps. En dat gedicht mocht er ook best wezen ;)
Femke en Siegfried Razab-Sekh
04-10-15 14:15:30
Beste Robert,
Een onvergetelijke avond ingeleid door een onvergetelijke, onorthodoxe ceremonie!
Je hebt ons oprecht aangevoeld en bewogen met jouw woorden, zoals jij dat alleen kan! Al onze gasten hebben ons dezelfde avond nog complimenten gegeven over jou. Dit was mogelijk omdat jij jezelf bent en bent geweest tijdens onze ontmoeting voor de ceremonie en in de voorbereiding naar de ceremonie. Een natuurtalent! Dank je wel!
Tonen: 5  10   20